返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 19/11/2008 16:25 發表

交換吖?!
咁激???睇 粒"豆豉相"仔咪算lor~~
9度.....不算太凍 ...我穿了背心jacket 咋今日~~不過feel到dd冷
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 04:32 PM 發表

咁激???睇 粒"豆豉相"仔咪算lor~~
其實我個meaning係咁...... 不過驚你睇唔清喎!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~

回應 iwry@iwjy 第 12830 篇文章

點解一樣個~

give me five.
幸福ღ国度
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 04:33 PM 發表
9度.....不算太凍 ...我穿了背心jacket 咋今日~~不過feel到dd冷
背心 傻架!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
原帖由 kitty@08 於 2008-11-19 04:34 PM 發表
點解一樣個~

give me five.
凍到動不了了~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-19 04:34 PM 發表

背心 傻架!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
給kitty 一定包棕。。
幸福ღ国度
原来大家在这里
只要你快樂 真的只要你快樂
原帖由 kitty@08 於 2008-11-19 04:36 PM 發表

給kitty 一定包棕。。
我 also la!~~~~~~
原帖由 贱狼人 於 2008-11-19 04:37 PM 發表
原来大家在这里
狼人午安
原帖由 iwry@iwjy 於 19/11/2008 16:34 發表

背心褸ar~~裡面穿了1件長 "就"衫架

回應 iwry@iwjy 第 12841 篇文章

你好啊

回應 wongjj 第 12842 篇文章

叫辉哥给你抱抱就行了啊
原帖由 iwry@iwjy 於 19/11/2008 16:34 發表

其實我個meaning係咁...... 不過驚你睇唔清喎!
我要你 張"豆鼓"得黎嘅大頭相架
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 04:39 PM 發表

背心褸ar~~裡面穿了1件長 "就"衫架
睇錯字啫 隻手手又凍啦~~~