返回列表 回復 發帖

回應 wongjj 第 12876 篇文章

no don want
只要你快樂 真的只要你快樂

回應 贱狼人 第 12877 篇文章

下次再8過~~i go to bed la~~good nite~~

回應 wongjj 第 12878 篇文章

good nite
只要你快樂 真的只要你快樂
    订于二零零八年十一月二十二(星期六)
为miaomiao88和chfong2 假tvbnow婚姻注册局举行结婚典礼。

新婚之喜,欢迎前来观礼
QQ俱乐部和四人帮 率众人全鞠躬
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-19 12:32 AM 發表

玩拍拖
这样的事不玩也好咯~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-19 12:35 AM 發表

打鐘落堂! ling ling...
我又来了咯~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-19 12:36 AM 發表

早抖~~~整番個靚dream~~~
哇哈哈哈~~
不错咯~
睡得很好噢~~
怪弟弟,不在噢~~
Ricky, kitty 姐姐明天和你玩過呀~

晚安啦~我有戲看。你在看 Linda 戲 O。。

有 fatty 幫你看家幾好。
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2008-11-19 09:35 PM 發表
Ricky, kitty 姐姐明天和你玩過呀~

晚安啦~我有戲看。你在看 Linda 戲 O。。

有 fatty 幫你看家幾好。
可怜的我~~
一个人顾家噢~~
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 04:48 PM 發表

係....i forgot jo....穿得少....帶jo jj 女去海邊嘅dog park......那時勁凍....在其他地方就ok暖
乜你有個女咩?
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-19 04:49 PM 發表

5点啦..free 啦...
做嘢eat dinner now sin返
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 04:49 PM 發表

let me find 張細頭相sin
small 到得一點仔!? 畢業相?
原帖由 贱狼人 於 2008-11-19 04:50 PM 發表
only office hour
你又係幸福的一羣啊!
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 05:06 PM 發表

快d講你同mickey咩關係做乜佢会比成千萬你
我都想知喎!