返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-24 11:29 PM 發表

Kitty姐姐~~~吃飽飽一陣啦~~~
Ricky 你很忙O。。今天沒看到你。
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2008-11-25 12:04 AM 發表

Ricky 你很忙O。。今天沒看到你。
'

近排搞虛擬股票所以比較忙~~~~~~但都會回覆post ga!~~~~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-25 12:11 AM 發表
'

近排搞虛擬股票所以比較忙~~~~~~但都會回覆post ga!~~~~~~
你搞虛擬股票但kitty 不會也。。

賺了不少錢對嗎﹖
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2008-11-25 12:14 AM 發表

你搞虛擬股票但kitty 不會也。。

賺了不少錢對嗎﹖
其實無乜錢架......入面D錢都換唔到TVB幣嘅...志在參與啫...
怪弟弟,还没忙完噢~~
要加油噢~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 fattyteo 於 2008-11-25 04:29 PM 發表
怪弟弟,还没忙完噢~~
要加油噢~~
咁呢兩間舖呢幾日都要辛苦你啦~~~得閒記得招呼客人和拉客喎!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 25/11/2008 21:05 發表

咁呢兩間舖呢幾日都要辛苦你啦~~~得閒記得招呼客人和拉客喎!~~~
不会辛苦咯~~
因为,很少人来咯~~
原帖由 fattyteo 於 2008-11-25 11:00 PM 發表

不会辛苦咯~~
因为,很少人来咯~~
所以我咪又嚟sit 1 sit lo!~~~~~~
楼上2位好哦......今日得你地2位咋.....
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 西门兄 於 2008-11-25 11:26 PM 發表
其實好多時都係咁......
原帖由 iwry@iwjy 於 25/11/2008 23:19 發表

所以我咪又嚟sit 1 sit lo!~~~~~~
娃哈哈哈~~
你来了哦~~

原帖由 西门兄 於 25/11/2008 23:26 發表
有咯~~
多你一位,三个咯~~

回應 iwry@iwjy 第 14661 篇文章& fattyteo 第 14663 篇文章

我仲惊住会打搞2位咋.....
民间尽管有真主
民众最终是苦主

回應 西门兄 第 14664 篇文章

你想太多了咯~~
原帖由 fattyteo 於 2008-11-25 11:29 PM 發表

娃哈哈哈~~
你来了哦~~

來一陣咋!~~~~~~