返回列表 回復 發帖
DEE你还在上班啊!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我要去瞓了!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 真爱难求 於 2008-11-29 03:10 PM 發表
DEE你还在上班啊!!
你話呢?~~~吓?
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
靓哥哥...有没有在啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-30 01:32 AM 發表
靓哥哥...有没有在啊
WHAT'S MATTER LA~~~I JUST WAKE UP MA~~~

回應 iwry@iwjy 第 15039 篇文章

今晚又不睡觉啊
上市公司 少林寺@风少烂赌馆

帮手推
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-30 01:51 AM 發表
今晚又不睡觉啊
而家得閒啦~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-30 02:17 AM 發表

帮手推
咁點解風少淨係叫我推佢老婆嘅?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-30 04:31 發表

咁點解風少淨係叫我推佢老婆嘅?
Hi ricky !
推佢老婆.........
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-30 02:17 發表

帮手推
yes mickey, go go go ...........
原帖由 boy12 於 2008-11-30 04:33 AM 發表

Hi ricky !
推佢老婆.........
老友 係say隻股呀!~~~~~~
原帖由 boy12 於 2008-11-30 04:33 AM 發表

yes mickey, go go go ...........
得一個人幫我推
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-30 04:35 發表

得一個人幫我推
that stock is max out woo, can't buy !!
And I cannot buy any of your stock !! How to push !!  

原帖由 boy12 於 2008-11-30 04:37 AM 發表

that stock is max out woo, can't buy !!
Yours I had no shares !!
你要我遲啲sell俾你吖