返回列表 回復 發帖
大師尋到JENNY CHEUNG 張麗未呀??
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-30 05:39 AM 發表

好高深啊
你平時講嘢咪仲高?
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-30 05:41 AM 發表
大師尋到JENNY CHEUNG 張麗未呀??
未呀~~~ 尋過many論壇也沒收獲~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-30 05:44 AM 發表

你平時講嘢咪仲高?
平凡人的高可不同大師的高~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-30 05:45 AM 發表

未呀~~~ 尋過many論壇也沒收獲~~~
有緣相遇~~
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-30 05:49 AM 發表

平凡人的高可不同大師的高~~
你咁讚人哋都唔知點答你好~~~
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-30 05:51 AM 發表

有緣相遇~~
希望總有呢一日啦~~~
Ricky  who is Jenny Cheung ar
原帖由 Geai 於 2008-11-30 06:24 AM 發表
Ricky  who is Jenny Cheung ar
張麗~~~小弟以前嘅老婆~~~

回應 iwry@iwjy 第 15073 篇文章

she move out of HK ?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-30 05:52 AM 發表

你咁讚人哋都唔知點答你好~~~
唔識答??

甘以後唔讚囉
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-30 05:54 AM 發表

希望總有呢一日啦~~~
YES,希望在明天

回應 sweet_cherie 第 15076 篇文章

ur trip coming soon la bor  
原帖由 Geai 於 2008-11-30 06:30 AM 發表
she move out of HK ?
她一直在U.S.A~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-29 10:36 PM 發表

因為"小弟"又有個"小弟弟"~~~層次不同ma~~~
好大分別架.......