返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-11-30 07:15 AM 發表

你咁"早"先訓
呢期要炒股呀~~~ 咁你又study成點呀?
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-30 12:16 AM 發表

呢期要炒股呀~~~ 咁你又study成點呀?
炒股炒到short左啊
我啊..過得去啦
原帖由 h2o 於 2008-11-30 07:22 AM 發表

炒股炒到short左啊
我啊..過得去啦
係呀~~~你又知嘅? 之前仲以為你study有problem tim~~~?見你msn寫咗......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-30 12:24 AM 發表

係呀~~~你又知嘅? 之前仲以為你study有problem tim~~~?見你msn寫咗......
次次見你都講股所以咪知囉
冇啊...上果排超多功課做所以搞到有好多壓力好煩 .....不過e+冇事啦
多謝關心  果然係好兄弟
原帖由 h2o 於 2008-11-30 07:31 AM 發表

次次見你都講股所以咪知囉
冇啊...上果排超多功課做所以搞到有好多壓力好煩 .....不過e+冇事啦
多謝關心  果然係好兄弟
係呀~~~股市競爭大 又有好多兄弟姊妹need to help!?我又無咁多money~~~
其實我好少喺msn倾計,tvb就多...又唔係成曰喺msn,多數都係hk fd sin會在msn叫我~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-30 12:35 AM 發表

係呀~~~股市競爭大 又有好多兄弟姊妹need to help!?我又無咁多money~~~
其實我好少喺msn倾計,tvb就多...又唔係成曰喺msn,多數都係hk fd sin會在msn叫我~~~~~~ ...
你講到好似戰場咁
我都add左好多個tvb members不過好小同佢地係msn傾....同你一樣係tvb傾多D
係msn傾既多數都係我呢度D friends
naruto fan piggy brother...
我都係去訓啦....呢邊差唔多1am
88 la
原帖由 h2o 於 2008-11-30 07:40 AM 發表

你講到好似戰場咁
我都add左好多個tvb members不過好小同佢地係msn傾....同你一樣係tvb傾多D
係msn傾既多數都係我呢度D friends
股場就係戰場啊~~~不過day day都打敗仗......
慣咗在tvb倾多D la~~~而且兩樣一齊開又易死機......
原帖由 h2o 於 2008-11-30 07:43 AM 發表
naruto fan piggy brother...
我都係去訓啦....呢邊差唔多1am
88 la
la 豬兄弟~~~有緣再見~~~
靓哥哥...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
Ricky哥哥,我来找你了!
DEE 跌咗去第2 页啦
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞

回應 真爱难求 第 15106 篇文章

他忙住炒股票..不理我地啦..
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-1 11:32 AM 發表
他忙住炒股票..不理我地啦..
他没上班吗??
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞

回應 真爱难求 第 15108 篇文章

是讲晚上无时间吹水