返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-1 04:15 PM 發表
那就麻烦你啦
唔駛"麻煩"啦~~~ 大家自己人......
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 kitty@08 於 2008-12-1 11:08 PM 發表
ricky 你不在吗?
而家在一在 ~~~~~~
原帖由 DOBI 於 2008-12-2 05:02 AM 發表
ricky......起身開工呀   
開咩工呀? 炒股呀?
原帖由 cammy8080 於 2008-12-2 10:32 AM 發表
RICKY....MORNING
Cammy晚安~~~
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-2 11:00 AM 發表
请支持投选你心目中最喜爱的吹水会员活动! (个帖升左上天  )

http://www3.tvbnow.com/viewthread.php?tid=533417&pid=13825480&page=1&extra=#pid13825480
投咗啦,thx~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-2 11:57 AM 發表
靓哥哥..今晚见..帮你打扫咗啦
打掃完又嘔到成地都係!~~~
原帖由 yicno 於 2008-12-2 06:10 PM 發表
ricky仔~我返佐来啦~!
我要多多你隻股呀!?!?!??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-2 08:31 PM 發表

我要多多你隻股呀!?!?!??
有一万股在外~你今晚两点去抢啦~!手快有,手慢就卖唔到拉~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-12-2 08:34 PM 發表
有一万股在外~你今晚两点去抢啦~!手快有,手慢就卖唔到拉~!
咁我一定係手慢嗰D~~~ 咁咪實BUY唔倒?
我走了~兄弟
~再见~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-2 08:30 PM 發表

打掃完又嘔到成地都係!~~~
我呕血..你仲笑啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-2 09:49 PM 發表

我呕血..你仲笑啊
唔係咁點引到你出嚟?!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-2 10:00 PM 發表

唔係咁點引到你出嚟?!~~~
我日日出现架啦.. 你无留意J...
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-2 10:04 PM 發表

我日日出现架啦.. 你无留意J...
我知吖 我夠有"出現"啦~~~~~~時間唔夾啫!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-2 10:07 PM 發表

我知吖 我夠有"出現"啦~~~~~~時間唔夾啫!
晚上的时间一定'夹'到架.........