返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-8-4 10:28 AM 發表
我们靓仔靓女的照片啊!!!
我都我度等紧啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 02:43 PM 發表

我都我度等紧啊。。。
只熊猫要搞几多日啊?
原帖由 vwwo 於 2008-8-4 03:02 PM 發表

只熊猫要搞几多日啊?
你打电话去小他啦。。我小他唔郁。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 02:42 PM 發表

哈。。哈。。没搞咩啦。。。 你想搞边一科先??
Hoo 兄!你放工啦!
靓姐, 你的宝贝ok 吗?
Next time come Rawang or Pj......

i buy u all a green teh..
原帖由 mun2 於 2008-8-4 03:10 PM 發表

Hoo 兄!你放工啦!
哈。。哈。今日没捞。。你呢??开工定是放工啊??
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 03:14 PM 發表

哈。。哈。今日没捞。。你呢??开工定是放工啊??
今日无工开。等运到!
原帖由 maui 於 2008-8-4 03:13 PM 發表
Next time come Rawang or Pj......

i buy u all a green teh..
PJ mana? a green teh only meh?
原帖由 mun2 於 2008-8-4 03:18 PM 發表

今日无工开。等运到!
噢噢。。你早响啦。。。你早响的话。。就有脚去浦啦。。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-4 03:02 PM 發表

只熊猫要搞几多日啊?
叫熊猫 send all the photo to u buy MSN.
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-4 03:23 PM 發表

噢噢。。你早响啦。。。你早响的话。。就有脚去浦啦。。。
去那里浦?
原帖由 mun2 於 2008-8-4 03:28 PM 發表

去那里浦?
哈。。哈。。可以找寻开心的地方咯。。。

回應 mun2 第 325 篇文章

pl where also can la....
Hoo 兄!多谢你去我区支持我!