返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-4 06:13 PM 發表
我也向参与一份哦!可以吗?只要是配合到,我也想去!!!!
希望有機會見到你.. 你來自邊一區?
原帖由 ed_teck 於 2008-8-4 06:10 PM 發表

你應該話, 好彩我冇去...
你不想去啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cammy8080 於 2008-8-4 06:16 PM 發表

趕客就有份
不如你試下去自貼區喇.. 睇下會唔會趕.. 呵呵...
原帖由 cammy8080 於 2008-8-4 06:11 PM 發表

有無靚仔要問阿2哥哥先知喎
应该有呱....
原帖由 canz85 於 2008-8-4 06:15 PM 發表

不紧要。。我在吉打边负责载起。。。 去了过后顺便云顶打拼和叫醒林佬
几时啊..不过去个度..又不识赌.. 好闷架
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 06:20 PM 發表

你不想去啊...
靓姐寶貝女冇出席, 如果唔係, 車油都虧埋...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-4 06:18 PM 發表

婆婆,原来您是怡保人来的啊!!!
不可以啊...
time to go.. bye everyone...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-4 06:22 PM 發表

靓姐寶貝女冇出席, 如果唔係, 車油都虧埋...
有连妹啵...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-4 05:47 PM 發表
  冇開 flash 啊...
废皇... 幫我核對下

左起: 靓姐, darren, 灰色杉靓女, 紅杉靓仔, 黑杉靓女, 朝偉, 好似係馬來熊貓, ...
左起:vwwo(靓姐)、wlt1110(darren)、mun2、路人甲、yng、wk.hoo、马来熊猫、wong5291(wong sir‘白衣’)、哈利斯兵团(黑衣者)、仲有william仔,拒揸紧相机。
看不到啊...好暗啊....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 06:22 PM 發表

不可以啊...
谁敢说不可以呢?因为您是最大的嘛!
初次报到。。。
聚会当日的会员的猫样曝光了。。。哈哈,好坏(猫样)。。。
可以label一下谁是谁吗???
应该清了吧!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ed_teck 於 2008-8-4 06:07 PM 發表

已經畢業了.. 依家做 programmer...
今晚研究下先... 呵呵...
你是programmer啊!!!degree 吗 ???。。。我也是programmer,不过还是diploma兼还没毕业。。。
你做什麽programmer工。。。有好介绍吗 ???