返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-8-6 10:23 PM 發表

靓姐 + 美女 = 绝配 !  
绝配到漏。。。啊
原帖由 mun2 於 2008-8-6 11:03 PM 發表

ai ! 你来o左啦!
刚刚回到家
原帖由 mun2 於 2008-8-6 10:59 PM 發表

哇!哈利斯兵团o甘 pannai gei..
噢噢。。有D兴趣咁喎???
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-6 11:00 PM 發表

其实也不是我一个人怕的,也是为了大家着想,半夜回家很危险的,尤其是那么靓女喔
唔。。可以的。。只要大家提出意见的话。。我同靓姐就合倾下。。尽量迁就大家。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-6 11:03 PM 發表

绝配到漏。。。啊
漏到没得漏个只咯。。。干晒啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-6 10:53 PM 發表

哦哦。。我呕到没野呕了。 。我顶。。呕紧血了。。
无呕血啦。。 再听多1句 。。。 。。 。。绝啊
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-6 11:06 PM 發表

唔。。可以的。。只要大家提出意见的话。。我同靓姐就合倾下。。尽量迁就大家。。
因为如果约在晚上怕到时有些人不方便或家长不允许出夜街,放在早上大家可以吹水的更久!!
原帖由 mun2 於 2008-8-6 11:11 PM 發表

无呕血啦。。 再听多1句 。。。 。。 绝。。绝啊!
唔使讲了。。我现在就去趴。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-6 11:07 PM 發表

漏到没得漏个只咯。。。干晒啦。。
。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-6 11:05 PM 發表

噢噢。。有D兴趣咁喎???
你话leh
原帖由 wlt1110 於 2008-8-6 11:12 PM 發表

因为如果约在晚上怕到时有些人不方便或家长不允许出夜街,放在早上大家可以吹水的更久!!
好啊。。。咁你想几时再出来啊???讲个时间出来啦。。
原帖由 mun2 於 2008-8-6 11:14 PM 發表

你话leh
哦。。我有他的电话号码。。有兴趣就问我拿啦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-6 11:13 PM 發表

唔使讲了。。我现在就去趴。。。
其实。。。 我自己都顶不顺。。。   我都想呕。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-6 11:15 PM 發表

好啊。。。咁你想几时再出来啊???讲个时间出来啦。。
这个星期我不得空,我要回家乡!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-6 11:21 PM 發表

哦。。我有他的电话号码。。有兴趣就问我拿啦。。。
我 em 寨。。 你笑我 ge...

哇哈哈!!   

靓姐。。。 wlt1110 ...... 按住我!!! 我不可以玩到这样过分