返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 12:32 AM 發表

靓姐。。下次的聚会在下午。。你可以吗??
我就你地囖!
原帖由 mun2 於 2008-8-7 12:33 AM 發表

我不是靓姐啊!  靓姐话紧我地!
我讲靓姐是著粉红色衫的喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 12:33 AM 發表

哈。。哈。。你误会啦。。。点啊??D相满意吗??
几好!!几好!!!
原帖由 vwwo 於 2008-8-7 12:34 AM 發表

我就你地囖!
地点???时间??提议下啦。。。尽量可以迁就`到大家的。。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-7 12:36 AM 發表

几好!!几好!!!
哈利斯整的。。我负责放上去。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 12:35 AM 發表

我讲靓姐是著粉红色衫的喎。。
是喎... 靓姐都是著粉红色衫的喎。。。  我讲的是坐靓姐对面那个穿粉红衫的俊男。。
原帖由 mun2 於 2008-8-7 12:45 AM 發表

是喎... 靓姐都是著粉红色衫的喎。。。  我讲的是坐靓姐对面那个穿粉红衫的俊男。。
有吗????噢噢噢噢。。我顶。。你紧是见到D嗱渣野了。。个晚??。没著粉红色衫的靓仔出来喎??!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 12:38 AM 發表

哈利斯整的。。我负责放上去。。。
不如你开个新post俾人提议啊??
第一页周时up date下甘囖!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 12:52 AM 發表

有吗????噢噢噢噢。。我顶。。你紧是见到D嗱渣野了。。个晚??。没著粉红色衫的靓仔出来喎??!!
可能喔。。 我可能真的见到个穿著粉红色衫嗱渣野坐在靓姐对面!!!!  
原帖由 mun2 於 2008-8-7 01:02 AM 發表

可能喔。。 我可能真的见到个穿著粉红色衫嗱渣野坐在靓姐对面!!!!  
你讲系讲下,我都有翻D印象!
系咪D眼神好阴阴湿湿既肥鬼啊?
我見到靚媽啦 ﹗﹗﹗
但係我吾中意靚媽燒煙囉
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-8-7 01:16 AM 發表
我見到靚媽啦 ﹗﹗﹗
但係我吾中意靚媽燒煙囉
已经烧左好多年,好难戒。。。。。。。。
吸煙危害健康
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-8-7 01:27 AM 發表
吸煙危害健康
屋企人个个都烧烟,所以真系好难戒。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-7 01:31 AM 發表

屋企人个个都烧烟,所以真系好难戒。。。。。。。。。
靚媽可以離家出走﹐ 介左拒 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你