返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-8-7 01:15 PM 發表
[quote]原帖由 mun2 於 2008-8-6 11:53 PM 發表

家乡在哪里?有没有 durian 吃啊? [/quote

家乡在ulu yam 啊。。靠近你的家 要跟我回去吃山芭榴莲吗? ...
去。。。 我去!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 01:04 PM 發表
哈。。哈。。我就没咩信她戒到了。。
當她的女女大又要食煙時,靚姐可能會戒~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-7 02:21 PM 發表

當她的女女大又要食煙時,靚姐可能會戒~
哈。。哈。。我惊她地两母女一起煲啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-7 02:14 PM 發表

去。。。 我去!!
你要去我家?酱快件家长嚒?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 02:39 PM 發表
哈。。哈。。我惊她地两母女一起煲啊。。。
相同嗜好~
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-7 02:43 PM 發表

相同嗜好~
哈。哈。。到时可以揾埋我地一起煲咯。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-7 02:41 PM 發表

你要去我家?酱快件家长嚒?
哈。。哈。。咁快就上手啦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 02:56 PM 發表
哈。哈。。到时可以揾埋我地一起煲咯。。。
咁都得!!?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 02:58 PM 發表

哎呀,被抓包了

回應 wk.hoo 第 654 篇文章

好。。。我一定到。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 02:58 PM 發表

我去捡 durian 而不是捡 darren ...   我的心还是向着那个粉红色衫的俊男。。

回應 wlt1110 第 666 篇文章

哗!甘快就有着落啦。。。到时聚会手拖手出场啦。。。

回應 mun2 第 668 篇文章

原来mun mun心有所属。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-7 03:40 PM 發表

我去捡 durian 而不是捡 darren ...   我的心还是向着那个粉红色衫的俊男。。
唉。。看来我已经没有着落了。。。算了吧! 转码头
原帖由 yng 於 2008-8-7 03:41 PM 發表
哗!甘快就有着落啦。。。到时聚会手拖手出场啦。。。
没有着落了。。。被人严重拒绝