返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-8 02:03 PM 發表

哈。。哈。。是啊。我钟想偷她个心架。。。
我就死啦...被人偷咗个心....救命啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-8 02:03 PM 發表

哈。。哈。。是啊。我钟想偷她个心架。。。
你是传说的采花贼

回應 wlt1110 第 689 篇文章

竟然给我遇见啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-8 11:26 PM 發表
竟然给我遇见啊...
是啊??!!边个衰人呃你。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回應 wk.hoo 第 691 篇文章

我都不想啊..
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-9 12:48 AM 發表
我都不想啊..
你唔想D咩野??

回應 wk.hoo 第 693 篇文章

你又想D咩啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-9 01:07 AM 發表
你又想D咩啊
知道你的全部。。滴滴答答的都想知。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-9 01:15 AM 發表

知道你的全部。。滴滴答答的都想知。。。
我讲晒给你听..你所要知道D野
全都是你们的情贴,你们是不是在。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-9 01:53 AM 發表
全都是你们的情贴,你们是不是在。。。
我唔知啊。。。你。。你问她啦。。。

回應 wk.hoo 第 698 篇文章

丢个大问题给我啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-10 12:06 AM 發表
丢个大问题给我啊...
咁你有权唔答架。。。。

新的聚会

聚会时间。。地点 已经公布了。。

新的聚会时间:17-08-2008   下午2点至2点半。。

新的聚会地点:在cheras的taman pertama的第一站

回應 wk.hoo 第 701 篇文章

又系个度?有无得谏其他地方?