返回列表 回復 發帖

回應 wlt1110 第 697 篇文章

你唔洗羡慕。。。喇喇林揾返个米得咯。。
原帖由 yng 於 2008-8-10 01:23 PM 發表
又系个度?有无得谏其他地方?
可以的。。你给个地方来啦。。可以迁就到大家的就可以了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回應 wk.hoo 第 701 篇文章

有饮茶,呢次睇睇点先,可能不得空。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-10 10:44 PM 發表
哦。。如果有靓女到的话。。得闲唔得闲啊???
又无我份了。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-10 11:01 PM 發表
又无我份了。。。
你几时来啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-10 11:04 PM 發表

你几时来啊。。
安排紧。。 可以既话应该下个月。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-10 11:06 PM 發表

安排紧。。 可以既话应该下个月。。
哈。。哈。。等你架啦。。。
  個時間同埋地點..
原帖由 wlt1110 於 2008-8-10 10:44 PM 發表
你返o左来啦。。 点啊?回乡好不好玩?
原帖由 mun2 於 2008-8-11 12:38 AM 發表

噢噢。。你刚刚去浦回来啦。。
有茶饮,我梗黎!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-10 10:59 PM 發表

哦。。如果有靓女到的话。。得闲唔得闲啊???
如果有靓女的话,一定扑着来啦。。。哈哈 有多少位靓女啊?
原帖由 mun2 於 2008-8-11 12:38 AM 發表

回乡没有什么好玩的,看看家里的父母,回去跟朋友饮茶聊天联络而已,隔天就会来了!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-11 09:44 PM 發表

如果有靓女的话,一定扑着来啦。。。哈哈 有多少位靓女啊?
哈。。哈。有靓姐咁有分量的靓女在就够杀啦。。唔通。。你敢讲靓姐唔靓啊。。