返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:35 PM 發表

最低死既就系,佢其实仲有钱既——————》新币!!
做么要拿我的新币!!
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 10:35 PM 發表
我劈緊............ 紅酒
都话左睇死你系识饮酒架啦,琴晚唔知为乜(XXXXXXXX88)响都扮晒野!
原帖由 mun2 於 2009-1-5 10:39 PM 發表

有新币都唔给你啊!!!  等咩喔!!  + 利息啦!!  
devil,。。你是唔是要天使的地址啊。。我俾你。。
哈哈,有人隊啤,有人隊volka, red wine........ 有冇人隊緊茅臺,女兒紅 ??
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:41 PM 發表

劈咪劈囖,唔通惊你有牙啊??!!
嘿嘿。。有牙都唔咬你咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 10:43 PM 發表

做么要拿我的新币!!
好啦,好啦,见系你,就俾个 offer 你啦!
一就还新币,二就后面加个0,作为利息!!!!

回應 vwwo 第 692 篇文章

我只識飲紅酒.... 又関88咩事啦?!
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 10:46 PM 發表
哈哈,有人隊啤,有人隊volka, red wine........ 有冇人隊緊茅臺,女兒紅 ??
我有五加皮,你啱唔啱啊?
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:49 PM 發表

我有五加皮,你啱唔啱啊?
嘿嘿。。你饮养命酒啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 10:44 PM 發表

devil,。。你是唔是要天使的地址啊。。我俾你。。
唔要了.... 麻煩順手幫我沖一沖水 (沖走塊屎)
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 10:46 PM 發表

嘿嘿。。有牙都唔咬你咯。。
你果边D相几时有得睇啊??
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:47 PM 發表

好啦,好啦,见系你,就俾个 offer 你啦!
一就还新币,二就后面加个0,作为利息!!!!
两个都唔要。。我决定为了RM24以著草!!
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 10:48 PM 發表
我只識飲紅酒.... 又関88咩事啦?!
扮高档甘低死!!!!!
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 10:50 PM 發表

唔要了.... 麻煩順手幫我沖一沖水 (沖走塊屎)
哈哈。。 你咁快就放弃你的屎啦。。
起码俾个吻别她啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 10:50 PM 發表

嘿嘿。。你饮养命酒啦。。
我好惊佢阵味架!!!!~~~~~~~