返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-11 10:34 PM 發表

哈。。哈。有靓姐咁有分量的靓女在就够杀啦。。唔通。。你敢讲靓姐唔靓啊。。
哪敢当啊,我要的是靓过靓姐的而已啦 。。。(paishe了靓姐,得罪晒)
原帖由 wlt1110 於 2008-8-11 10:39 PM 發表

哪敢当啊,我要的是靓过靓姐的而已啦 。。。(paishe了靓姐,得罪晒)
噢噢。。。有架,,,mun2呢??!! 你又点看啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
哇!又有新的聚会啊!!!好开心啊!!!

回應 wlt1110 第 718 篇文章

你觉唔觉你背只湿晒?流晒血喇。。。。

回應 ckhooi74 第 709 篇文章

快落黎。。。等你咖喇
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-11 11:01 PM 發表

Hoo 兄 。。 你摆我上台啊?
  尼次又冇我份...
原帖由 mun2 於 2008-8-11 11:44 PM 發表

Hoo 兄 。。 你摆我上台啊?
哈。。哈。。你唔想咩。。他都几得架。。又靓仔。。。拿去搞搞啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ed_teck 於 2008-8-12 12:22 AM 發表
  尼次又冇我份...
系咪甘忙架???
原帖由 vwwo 於 2008-8-12 12:53 AM 發表

系咪甘忙架???
尼個月 dayoff 都在 weekday 啊...
原本念著星期日晚, 而比較近市區仲 ok.. 但是....
唯有再下次了..

回應 wk.hoo 第 725 篇文章

mun mun。。。二哥既心意你米系甘夷收佐他咯
點解在中午飲茶既?? 我唔見得光既啵
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-12 12:34 AM 發表

哈。。哈。。你唔想咩。。他都几得架。。又靓仔。。。拿去搞搞啦。。
我都是要搞那粉红色衫果个
原帖由 yng 於 2008-8-12 10:06 AM 發表
mun mun。。。二哥既心意你米系甘夷收佐他咯
yng... 你二哥是不要我o左 。 他抛弃我。。。他贪新忘旧。。  他有新欢o左。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-11 11:01 PM 發表

mun2都唔错,可惜已经心有所属。。。