返回列表 回復 發帖

回應 vwwo 第 703 篇文章

哈哈,唔是高檔,您地飲得o甘凶狠....... 点隊啊?
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 10:51 PM 發表

两个都唔要。。我决定为了RM24以著草!!
走得了和尚,走不了庙!!!
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:54 PM 發表

我好惊佢阵味架!!!!~~~~~~~
适合你年纪喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:44 PM 發表

都话左睇死你系识饮酒架啦,琴晚唔知为乜(XXXXXXXX88)响都扮晒野!
靓姐!! 你好劲啊!!
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 10:53 PM 發表

哈哈。。 你咁快就放弃你的屎啦。。
起码俾个吻别她啦。。
仲用"吻別"依d o甘舊既歌 ?? 一陣我又俾人笑老餅了 有冇d "飛落海" 架??
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 10:55 PM 發表
哈哈,唔是高檔,您地飲得o甘凶狠....... 点隊啊?
你唔系吖嘛,一支酒10个人饮,甘都叫凶狠????

回應 mun2 第 709 篇文章

我樣真是o甘似識嫖, 賭, 飲, 盪, 吹嗎???
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 10:50 PM 發表

唔要了.... 麻煩順手幫我沖一沖水 (沖走塊屎)
好!!!你做初一, 我做15

等我揾小白来问清楚先!!

小白!! 你在哪里??

原帖由 wk.hoo 於 2009-1-5 10:57 PM 發表

适合你年纪喎。。
唔洗惊,啱得我饮既话,多两年都一样啱你饮!!!
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:58 PM 發表

你唔系吖嘛,一支酒10个人饮,甘都叫凶狠????
嘿嘿。。。下次唔揸车。。可以去尽D。。昨晚队唔够。。
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 10:56 PM 發表

走得了和尚,走不了庙!!!
我唔会理的。。
原帖由 vwwo 於 2009-1-5 11:01 PM 發表

唔洗惊,啱得我饮既话,多两年都一样啱你饮!!!
已经有饮了。。

回應 mun2 第 713 篇文章

唔洗啦.... 我初一做到三十的
原帖由 mun2 於 2009-1-5 10:57 PM 發表

靓姐!! 你好劲啊!!
洗乜讲啊,D小儿科点走得甩我双眼啊!!
原帖由 devil2007 於 2009-1-5 10:58 PM 發表

仲用"吻別"依d o甘舊既歌 ?? 一陣我又俾人笑老餅了 有冇d "飛落海" 架??
哈哈哈。。。 放心,依架系度的个个都唔中意飞落海。。
等她出现,你先扮“唔蹲”啦。。