返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 2008-8-11 11:22 PM 發表
你觉唔觉你背只湿晒?流晒血喇。。。。
有啊。。都是你咯。。很痛啊
原帖由 devil2007 於 2008-8-12 10:25 AM 發表
點解在中午飲茶既?? 我唔見得光既啵
噢噢。。唉。。下次真是要搞个投票决定了。。唔是就真是难迁就到大家。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-12 10:59 AM 發表

我都是要搞那粉红色衫果个
噢噢噢噢。。。原来你钟意吃猪腩肉架???!!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-12 12:47 PM 發表

噢噢噢噢。。。原来你钟意吃猪腩肉架???!!!
迟d又多件肥猪肉黎了。。
原帖由 mun2 於 2008-8-12 11:19 AM 發表

yng... 你二哥是不要我o左 。 他抛弃我。。。他贪新忘旧。。  他有新欢o左。。。

噢噢。。几时啊???有咁的事咩??做咩我唔知架???
原帖由 wlt1110 於 2008-8-12 11:24 AM 發表

mun2都唔错,可惜已经心有所属。。。
哦。。你可以抢过来架。。你咁型仔。。。
原帖由 yng 於 2008-8-11 11:24 PM 發表
快落黎。。。等你咖喇
唔好急慢慢黎。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-12 12:52 PM 發表

迟d又多件肥猪肉黎了。。
哈。哈。。我都是。。阿大你放心。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-12 12:54 PM 發表

唔好急慢慢黎。。
哈。。哈。。阿大。。可能她需要。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-12 12:57 PM 發表

哈。。哈。。阿大。。可能她需要。。。。
需要咩啊。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-12 12:59 PM 發表

需要咩啊。。
哈。。哈。。需要你捻个D需要咯。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-12 01:11 PM 發表

哈。。哈。。需要你捻个D需要咯。。。
哈哈。。咁都得。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-12 01:15 PM 發表

哈哈。。咁都得。。
哈。。哈。我惊给人禁言啊。。。暗示就好啦。。

回應 wk.hoo 第 745 篇文章

边个敢禁你言呀?
原帖由 cck_my 於 2008-8-12 01:22 PM 發表
边个敢禁你言呀?
哈。。哈。。没啦。。。没啦。。我同阿大吹水。。没咩啦。。。