返回列表 回復 發帖

回應 wk.hoo 第 747 篇文章

我仲以为你讲我, 我入佐黑名单!
原帖由 cck_my 於 2008-8-12 01:34 PM 發表
我仲以为你讲我, 我入佐黑名单!
哈。。哈。。咁个样野又唔可以拿来玩架。。有D会员都有同我提起过。。应该要留意架。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-12 12:54 PM 發表

哦。。你可以抢过来架。。你咁型仔。。。
他喜欢的是猪腩肉,不喜欢吃排骨的
原帖由 wlt1110 於 2008-8-12 01:54 PM 發表

他喜欢的是猪腩肉,不喜欢吃排骨的
哈。。哈。。可能他想试新野。。你就得米咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
死健仔,搞到我兴合合又走左去,你要负责啊~~~~~~~~
原帖由 vwwo 於 2008-8-12 02:25 PM 發表
靓姐俾健仔搞。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-12 02:29 PM 發表

靓姐俾健仔搞。。。
果只死人健仔撩起我既好奇心又走左人,我要拒负责~~~~~~~~
原帖由 vwwo 於 2008-8-12 02:43 PM 發表

果只死人健仔撩起我既好奇心又走左人,我要拒负责~~~~~~~~
哦。。原来系好奇心。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-12 02:02 PM 發表

哈。。哈。。可能他想试新野。。你就得米咯。。
你o地俩个不要将我推来推去啦。。。
我吃自己啦
原帖由 vwwo 於 2008-8-12 02:25 PM 發表
wah....建仔搞到你酱爽啊。。。。一定要负责啊。。。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-12 02:48 PM 發表

你o地俩个不要将我推来推去啦。。。
我吃自己啦
酱惨meh,吃自己。。。。
吉隆坡.........我冇份去.........

回應 yiyianki 第 759 篇文章

你住哪里的。。。?
原帖由 vwwo 於 2008-8-12 02:43 PM 發表

我梗负责架, 我负责撩你吖嘛!

回應 cck_my 第 761 篇文章

halo...健仔你好啊!!