返回列表 回復 發帖
原帖由 william仔 於 2008-8-28 08:53 PM 發表

you know me ??
以前唔识。。。。已架想识你啊。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-28 07:55 PM 發表
有谁要吃烧肉在此留言.................. 我买..........
I want !! I want !!!

I want 有皮的半肥瘦!!!
原帖由 mun2 於 2008-8-28 08:56 PM 發表

I want !! I want !!!

I want 有皮的半肥瘦!!!
你真是好叻吃啊。。。吃神?!
哈哈哈!!! Williams仔昧就是大姐大大的老公咯。。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-28 08:59 PM 發表
哈哈哈!!! Williams仔昧就是大姐大大的老公咯。。。。
那是谁呢?没见过!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 william仔 於 2008-8-28 08:48 PM 發表

O........... you don't know me ...............
你个死野,扮忧郁!!!!
原帖由 tingx2 於 2008-8-28 08:56 PM 發表

以前唔识。。。。已架想识你啊。。。
really。。。。。??
原帖由 mun2 於 2008-8-28 08:59 PM 發表
难道说事。。。。。靓姐的先生?????
原帖由 vwwo 於 2008-8-28 09:05 PM 發表

你个死野,扮忧郁!!!!
O...........you here????????
哦。。。原来如此。。。失敬失敬。。。
原帖由 william仔 於 2008-8-28 09:06 PM 發表

really。。。。。??
朋友嘛。。。识多两三个都我的钱途有帮助。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-28 09:16 PM 發表

朋友嘛。。。识多两三个都我的钱途有帮助。。。
又是 。 好!我给钱你。 你给我们分享!!
原帖由 mun2 於 2008-8-28 09:22 PM 發表

又是钱 。 好!我给钱你。 你给我们分享!!
唔好咁啦。。。我绝对唔会出卖我的猪身来换钱架。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-28 09:25 PM 發表

唔好咁啦。。。我绝对唔会出卖我的猪身来换钱架。。。
你献出你的猪身包括猪头及猪尾巴!我也给你钱!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-28 09:33 PM 發表

你献出你的猪身包括猪头及猪尾巴!我也给你钱!
no。。no。。。唔可以打我的猪身注意。。。