返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-8-12 05:22 PM 發表
你住哪里的。。。?
我住香港.....

回應 hendytiu 第 762 篇文章

hendytiu, 你好呀!
原帖由 cck_my 於 2008-8-12 06:17 PM 發表
hendytiu, 你好呀!
上次你说的我知道了!!我还不够资格!!因为我在tvbnow还两个月的时间罢了!!我会努力的!!
原帖由 cck_my 於 2008-8-12 05:53 PM 發表

我梗负责架, 我负责撩你吖嘛!
你个死野去左边???

回應 vwwo 第 766 篇文章

我负责任架!
大家好!接下来的聚会,是肯定了得吧!我和j师奶可能都回去哦!请大家多多关照咱两新人!
原帖由 yiyianki 於 2008-8-12 06:00 PM 發表
我住香港.....
哦好。。。。。那你有打算来马来吗?或者你也可以搞香港聚会的1
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 09:15 PM 發表
大家好!接下来的聚会,是肯定了得吧!我和j师奶可能都回去哦!请大家多多关照咱两新人!
是肯定的。。。先欢迎你们加入
原帖由 mun2 於 2008-8-12 02:48 PM 發表

你o地俩个不要将我推来推去啦。。。
我吃自己啦
噢噢。。真是想看你表演点吃自己喎。。。  这个星期日有浦头吗???
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 09:15 PM 發表
噢噢噢。。好啊。。是就好了。。欢迎加入聚会啊。。。
强烈欢迎你地既加入!!!!

原帖由 vwwo 於 2008-8-12 10:11 PM 發表

强烈欢迎你地既加入!!!!http://blog.roodo.com/onion_club/41fe3244.gif" border="0">
噢噢。。靓姐。。今次唔知有几个人参加呢???我有D担心人数。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-12 10:02 PM 發表

噢噢。。真是想看你表演点吃自己喎。。。  这个星期日有浦头吗???
我浦头你就死。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-12 10:22 PM 發表

我浦头你就死。。。
点解啊。。。我。。。我。。。又衰咩啊???
欢迎你们加入。。。