返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-12 10:23 PM 發表

点解啊。。。我。。。我。。。又衰咩啊???
看我点样 jio 你。。
原帖由 mun2 於 2008-8-12 10:25 PM 發表

看我点样 jio 你。。
噢噢噢噢。。。哑咩嗲。 。。唔好啊。。 。放过我啦。 。。我咁善良。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-12 10:20 PM 發表

噢噢。。靓姐。。今次唔知有几个人参加呢???我有D担心人数。。。
而家确定既有边既个?
原帖由 vwwo 於 2008-8-12 10:43 PM 發表

而家确定既有边既个?
过多两日就会写出来。。 希望人数会增加。。
我唔肯定有无出黎,因为我妈话宝贝太细个,七月唔好出街。。。
原帖由 yng 於 2008-8-12 10:55 PM 發表
哈。。哈。。咁你单拖出来咯。。。
原帖由 yng 於 2008-8-12 10:55 PM 發表
我宝贝女3个几月果阵,我就开始带拒出门。
有时仲系半夜揸车 out station 都系甘哦!
我宝贝女未满一岁,就已经南北马走晒!
我都想去。。但太遠~~我喺CANADA..冇份..可惜!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-12 09:49 PM 發表

是肯定的。。。先欢迎你们加入
我本身是可以肯定得啦!但是。。。。。。。。。J师奶我就不懂了哦!
多谢大家的欢迎!!但是倒是要怎么认到大家呢?

因为我认人很差的哦!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-13 08:47 AM 發表

我本身是可以肯定得啦!但是。。。。。。。。。J师奶我就不懂了哦!
不一定。看看先。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-13 08:52 AM 發表

因为我认人很差的哦!
哦!认人差唔紧要,你咪 save 低 main page 张相然后再 print 出来认人咪得咯!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-13 08:52 AM 發表

因为我认人很差的哦!
行動代號: 大紅花

每人心口插只大紅花.. 又可以愛國wow..
原帖由 ed_teck 於 2008-8-13 11:36 AM 發表

行動代號: 大紅花

每人心口插只大紅花.. 又可以愛國wow..
你玩我咩!这样子令人感到很PAISEH的咧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
又搞~~~还好人在penang!!
懒惰参加聚会~~
哈哈哈哈