返回列表 回復 發帖
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-13 10:56 AM 發表

哦!认人差唔紧要,你咪 save 低 main page 张相然后再 print 出来认人咪得咯!
哗。。搞到大耳窿刮人咁。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ed_teck 於 2008-8-13 11:36 AM 發表

行動代號: 大紅花

每人心口插只大紅花.. 又可以愛國wow..
噢噢噢。。。阿爷好计喎。。。就等啊爷你带头做先啦。1。
我应该会到。都会带个朋友来。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-13 12:13 PM 發表

噢噢噢。。。阿爷好计喎。。。就等啊爷你带头做先啦。1。
就等阿爷带头吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 mun2 於 2008-8-13 12:42 PM 發表
噢噢噢噢。。。仔定女啊???
原帖由 mun2 於 2008-8-12 11:19 AM 發表

yng... 你二哥是不要我o左 。 他抛弃我。。。他贪新忘旧。。  他有新欢o左。。。
二哥竟然甘无良心? 他既新欢系边个?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-13 12:47 PM 發表

就等阿爷带头吧!
哈。。哈。。你都是咁捻啊。。。
原帖由 yng 於 2008-8-13 12:51 PM 發表

哈。。哈。。你又在度落井下石了。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-13 12:50 PM 發表

噢噢噢噢。。。仔定女啊???
你钟意咯。。。 你要我带仔或女?
原帖由 vwwo 於 2008-8-12 11:13 PM 發表

我宝贝女3个几月果阵,我就开始带拒出门。
有时仲系半夜揸车 out station 都系甘哦!
我宝贝女未满一岁,就已经南北马走晒!
靓姐你真系劲,不过七月都系少出为妙
原帖由 mun2 於 2008-8-13 12:56 PM 發表

你钟意咯。。。 你要我带仔或女?
至重要带你的心来。。。仲有。。。唔好抽我。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-13 12:42 PM 發表
带边个去呀?darren同二哥心碎了。。。。
原帖由 yng 於 2008-8-13 12:56 PM 發表

靓姐你真系劲,不过七月都系少出为妙
咁讲你有没出啊??msn又没开。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-13 12:52 PM 發表

哈。。哈。。你都是咁捻啊。。。
我.............paiseh嘛!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 yng 於 2008-8-13 12:51 PM 發表

你话 leh? 不知道你想的那个和我想的一样吗?