返回列表 回復 發帖
原帖由 jclai 於 2008-11-21 06:12 PM 發表
这是什么鬼地方。。。。。。。样样讲钱。。。
那就服钱哦。。。

原帖由 ckhooi74 於 2008-11-21 07:33 PM 發表

这里是洗钱的地方啊。。
老三果然有赚钱的头脑。。。

原帖由 mun2 於 2008-11-21 05:26 PM 發表

哎呀。。 无讲咁多啦。。。。 拿去啦。。。。。
我唔要啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 jclai 於 2008-11-21 06:12 PM 發表
这是什么鬼地方。。。。。。。样样讲钱。。。
阿呢位3条5客人...你重欠紧我地数吖,重系度拍...拍烂晒D桌椅啦...

打手金!tik他入厨房拍蒜头米2个礼拜还数!!
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-21 07:33 PM 發表

这里是洗钱的地方啊。。
都系辉哥明事理,等miaomiao偷偷系个数簿cancel你条数先....
原帖由 tingx2 於 2008-11-21 08:05 PM 發表

我唔要啦。500308
吓!!! 唔要咁少啊??? 好等我给多d你。。。
原帖由 qqbubu 於 2008-11-21 05:40 PM 發表
哈哈,好好笑
叫仔啦。。。 无笑咁多啊!!!

原帖由 mun2 於 2008-11-21 08:32 PM 發表

mun2你都....食吾少bor....
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-21 08:35 PM 發表

mun2你都....食吾少bor....
无办法啦。。。 趁她没来揾我。。。
原帖由 mun2 於 2008-11-21 08:32 PM 發表

衰雀!!!
原帖由 mun2 於 2008-11-21 08:40 PM 發表

无办法啦。。。 趁她没来揾我。。。
够奸,果然够格做 jiao完松customer...
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-21 08:52 PM 發表

够奸,果然够格做 jiao完松customer...
唔系你古
原帖由 tingx2 於 2008-11-21 08:44 PM 發表

500324衰雀!!!
众要多D添啊???? 哪。。 你自己爬上去拿啦。。。。。

放大镜来给你啦。。。。
哇,今日天上人间好多人黎倒乱...

(有3条5来拍烂桌椅,jiao完song来丢榴莲wat...)

打手金又吾系,睇黎都系闪好啦...

(但系各位吾好以为可以“走数”因为miaomiao会返黎mark低咔 !)
原帖由 mun2 於 2008-11-21 09:04 PM 發表

众要多D添啊???? 哪。。 你自己爬上去拿啦。。。。。

放大镜来给你啦。。。。
我要吃!!!
老细有人来虾你职员!!