返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-8-29 12:45 AM 發表

你要咁来玩我咩?!
噢噢。。。甘次猪仔实死无生了。。MUN2出刀仔了
原帖由 tingx2 於 2008-8-29 12:45 AM 發表

你要咁来玩我咩?!
你酱讲。。。 ok.... 我明白了。。 我就去4人帮找人来 bet  你啦。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-29 12:47 AM 發表

我在想着我的。。。。。粉红。。。
他唔知闪左去边。。。你周围找下啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-29 12:47 AM 發表

咁帮手劝下mun2.。。叫她唔好卖我啦。。。
她觉得你有价嘛!!
她都係想帮你揾住好人家嘛!!
你就顺下她意咯!!
原帖由 真爱难求 於 2008-8-29 12:49 AM 發表

唯有用我肥肥的身材左闪右闪啦。。
原帖由 mun2 於 2008-8-29 12:44 AM 發表
点啊? 你要不要我们去外面找人来出价啊?
佢唔系好抢手既咩?
无人出价咩??
原帖由 真爱难求 於 2008-8-29 12:49 AM 發表

唯有用我肥肥的身材左闪右闪啦。。
原帖由 mun2 於 2008-8-29 12:50 AM 發表

你酱讲。。。 ok.... 我明白了。。 我就去4人帮找人来 bet  你啦。。。
救命啊。。。大姐。。。求你放过我啦。。。
现在目前最高价时3百50千 from dicksonkhan .. ..
原帖由 真爱难求 於 2008-8-29 12:53 AM 發表

她觉得你有价嘛!!
她都係想帮你揾住好人家嘛!!
你就顺下她意咯!!
唔要好人家啊。。。肥猪中意自己的家。。。
[quote]原帖由 mun2 於 2008-8-29 12:56 AM 發表
现在目前最高价时3百50千 from dicksonkhan .. .. [/quote
好耶!!!拍卖会又开始了。。
原帖由 真爱难求 於 2008-8-29 12:58 AM 發表
[quote]原帖由 mun2 於 2008-8-29 12:56 AM 發表
现在目前最高价时3百50千 from dicksonkhan .. .. [/quote
好耶!!!拍卖会又开始了。。 ...
你唔好又企一边睇戏兼加油。。。
出最高价的人去睡觉了。。 等明天啦猪猪。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-29 12:56 AM 發表
现在目前最高价时3百50千 from dicksonkhan .. ..
乜个 dicksonkhan 真系甘 likie 佢咩?
原帖由 真爱难求 於 2008-8-29 12:58 AM 發表
好耶!!!拍卖会又开始了。。 ...
你帮手下叫的外面人来 bet 下。。。。