返回列表 回復 發帖
rocky is sleeping again??
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-1 04:55 PM 發表
rocky is sleeping again??
我有急事出左去而已。。不好意思。。太急,无讲低
rocky忙完未ar~~
rocky 早安啊~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
大石压死蟹,你有什么急事哦!要去得这么急。。。爆石哦!
我來了, 石兄弟!
阿婆走得快, 一定好世界!
今日有事啊....要去出去啦。。各位。。不好意思啊
原帖由 nestlemilo 於 2008-11-2 10:08 AM 發表
我來了, 石兄弟!
mei 6,,几天无见啦。。

今日我5得闲啊..
原帖由 rockyguo 於 2008-11-2 10:41 AM 發表

mei 6,,几天无见啦。。

今日我5得闲啊..
係r, 5緊要la, 你出去好好happy 下先la! 

去同石嫂行街街呢? 幾時帯r 石嫂黎俾細佬見o下r? 
原帖由 nestlemilo 於 2008-11-2 10:53 AM 發表

係r, 5緊要la, 你出去好好happy 下先la! 

去同石嫂行街街呢? 幾時帯r 石嫂黎俾細佬見o下r? 
我又要睇
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 11:28 AM 發表

我又要睇   
又關你樹?   大佬俾都俾我睇先la, 大佬何~
原帖由 nestlemilo 於 2008-11-2 11:34 AM 發表

又關你樹?   大佬俾都俾我睇先la, 大佬何~
你都好嘔下.......ROCKYヌ咁姑寒嘅.......
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 11:41 AM 發表

你都好嘔下.......ROCKYヌ咁姑寒嘅.......  
閃先la,dobi!  遲d 傾過! byebye 
原帖由 nestlemilo 於 2008-11-2 11:45 AM 發表

閃先la,dobi!  遲d 傾過! byebye 
好啦.......今日都好靜呀..............
大家好!我的照片已放在(小白疯人馆)第一页哦!请大家去看看,小的拍的照片吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~