返回列表 回復 發帖
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 04:25 PM 發表

國語都係14 g  ma
其他論壇有15...但假的...我上當了
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 04:25 PM 發表

咁你要睇下醫生喇
你好似中左, 恭喜你
^^......拿到了
阿包好幸運呀....又中了...百多萬.....
依家你好有錢了....
我幾時有獎金可以分俾大家?
記得問鴨仔拿錢~~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
等樓主一過數俾我....我就分俾大家
原帖由 yiyianki 於 2008-8-18 04:26 PM 發表
其他論壇有15...但假的...我上當了
你去邊個論壇呀? 等我小心D!
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 04:27 PM 發表
我幾時有獎金可以分俾大家?
樓主黎左就會比錢你了.....但他現在未回來
搶錢很好玩~~~
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 04:28 PM 發表

你去邊個論壇呀? 等我小心D!
唔記得了...上次search.....見到有15就下載...點知係當狗愛上貓我15....
但又寫溏心....
原帖由 yiyianki 於 2008-8-18 04:28 PM 發表
樓主黎左就會比錢你了.....但他現在未回來
咁你地介唔介意等我今晚分俾大家?
你們談住先...我返我的主題 set 獎金樓....
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 04:30 PM 發表

咁你地介唔介意等我今晚分俾大家?
當然唔介意啦...你會分給我們是你好人呀....
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 04:28 PM 發表
等樓主一過數俾我....我就分俾大家
send pm 比隻鴨嘴獸~