返回列表 回復 發帖
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 04:28 PM 發表
等樓主一過數俾我....我就分俾大家
好多謝你咁慷慨, 唔洗俾我啦, 上次 Sweet 俾左好多我都未洗哂! 我淨係想同你地一起開心咋!
原帖由 cammy8080 於 2008-8-18 04:29 PM 發表
你地掛住搶$$唔理我 .....我走
CAMMY....唔好走啦
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 04:28 PM 發表
等樓主一過數俾我....我就分俾大家
不要分我的!!你们拿多一点!!
原帖由 cammy8080 於 2008-8-18 04:29 PM 發表
你地掛住搶$$唔理我 .....我走
hi, cammy,
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 yiyianki 於 2008-8-18 04:21 PM 發表
即是電腦在下載中......
没有也是那样。。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-18 04:30 PM 發表

send pm 比隻鴨嘴獸~
點send?
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-18 04:28 PM 發表
記得問鴨仔拿錢~~
Sweet 唔係鴨仔咩? 仲有邊個係啊? 哈!
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 04:30 PM 發表

好多謝你咁慷慨, 唔洗俾我啦, 上次 Sweet 俾左好多我都未洗哂! 我淨係想同你地一起開心咋!
雞雞對你實在太好了...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 04:30 PM 發表

wow, 你已是憶憶富靚女了~~~
突然咁多鴨
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 04:31 PM 發表
點send?
你不懂發短信給rrliew???
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 04:32 PM 發表
Sweet 唔係鴨仔咩? 仲有邊個係啊? 哈!
NO, I am yam yam, not itik(鴨仔)
原帖由 byeiln 於 2008-8-18 04:31 PM 發表

點send?
你去最頂搵 "短消息" clikc 入去, 打果個人個名字, ie manyiu or Sweet,Ch......etc. 係入面好似 send  email 一樣做法! 快d試啦!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-18 04:36 PM 發表

NO, I am yam yam, not itik(鴨仔)
對唔住, Sweet, 我攪錯! 錫番! (你唔係男仔!)
o....依家又冇晒人既.....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??