返回列表 回復 發帖
dobi不见啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-24 12:27 發表
dobi不见啦
DOBI TAKE ME $1000 IS GO

回應 rrliew 第 2959 篇文章

saya bagi double
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
你好勁呀.........D嘢好好味呀........你識整架........
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-24 13:03 發表
double is $20000000
when u give me
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 13:04 發表
你好勁呀.........D嘢好好味呀........你識整架........
我不会
photo is copy
原帖由 rrliew 於 2008-8-24 11:48 AM 發表

manyiu
i go back 編輯
你編輯咩野啊呀?
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-24 01:03 PM 發表
哪里有
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
唓......我以為你咁勁.......男仔識整嘢食好吖........

多謝你幫忙.....我才知哥哥有咁多錢.......不過都唔夠你多.........

教我揾多D  TVBNOW $$$$$$$吖
原帖由 manyiu 於 2008-8-24 13:12 發表

你編輯咩野啊呀?
編輯CANADA
原帖由 rrliew 於 2008-8-24 12:35 PM 發表

DOBI TAKE ME $1000 IS GO
我冇呀......好彩你知道我有PM你咋......我唔係衰人呀
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 13:18 發表
唓......我以為你咁勁.......男仔識整嘢食好吖........

多謝你幫忙.....我才知哥哥有咁多錢.......不過都唔夠你多.........

教我揾多D  TVBNOW $$$$$$$吖
NEXT TIME
MANYIU MANY $$$$$$$$
原帖由 DOBI 於 2008-8-24 13:24 發表

我冇呀......好彩你知道我有PM你咋......我唔係衰人呀
SORRY LO
你早D瞓啦........你真的好早瞓6AM哈哈
原帖由 rrliew 於 2008-8-24 01:20 PM 發表

編輯CANADA
可以編輯CANADA? 書 ? 影像?