返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-8-25 08:51 發表

去婆婆那里8下就知道咯!
nenek tau kah
原帖由 qqbubu 於 2008-8-25 08:53 發表

你有没有给工钱啊!
manyiu 讲 free
boss..有亚3啊..都几花心啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-25 11:03 發表
boss..有亚3啊..都几花心啊...
我还不懂得 WHO IS 啊3
原帖由 rrliew 於 2008-8-25 11:07 AM 發表

我还不懂得 WHO IS 啊3
我都不知道边个啊...鸡仔同你离婚咗啦
原帖由 rrliew 於 2008-8-25 09:10 AM 發表

manyiu 讲 free
哎!  我幾時話唔收呀! 睇你表現決定呀! 哈!
我呀.......你係咪又瞓咗呀RR大哥

回應 DOBI 第 3011 篇文章

你好...仲没入少林啊...
未呀......我揾緊朋友仔呀......唔知去咗邊呀......佢叫HOHOKITTY
佢都係新嚟架......我而加周圍揾佢.......有伴嘛
原帖由 DOBI 於 2008-8-25 04:49 PM 發表
未呀......我揾緊朋友仔呀......唔知去咗邊呀......佢叫HOHOKITTY
佢都係新嚟架......我而加周圍揾佢.......有伴嘛
他走咗啦..早上有见到她啊..在四人帮层楼啊...

记得入少林..20万等住你,仲有每个月工钱10-20万
我哥哥叫我入富家豪族有$500000架
不過我未知
原帖由 DOBI 於 2008-8-25 04:56 PM 發表
我哥哥叫我入富家豪族有$500000架
不過我未知
D钱不方便讲出来啊..上次我记得有PM你架..自己考虑
多謝妳邀請
原帖由 DOBI 於 2008-8-25 05:01 PM 發表
多謝妳邀請
近来少林吧
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 DOBI 於 2008-8-25 05:01 PM 發表
多謝妳邀請
入少林寺,等我来教你几招防狼功夫。