返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-8-31 02:13 PM 發表

死仔花心....看看你的下場......
狗頭閘對待?
原帖由 rrliew 於 2008-8-31 02:09 PM 發表

when u can help me bonus $50000
我帮你啦!人情!
你收吗???
原帖由 rrliew 於 2008-8-31 02:15 PM 發表
dick hari ini mederka
2nite bz ar!2nite hv tvb gathering!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 chfong2 第 3659 篇文章

HEY,CH,I DONT LIKE JJ KA
原帖由 wongjj 於 2008-8-31 02:13 PM 發表

死仔花心....看看你的下場......
我一返嚟就見到咁搞笑.......笑死我呀
有奇母必有奇女.......
奇怪嘅奇
原帖由 manyiu 於 2008-8-31 02:18 PM 發表

狗頭閘對待?
rr的结局会是 酱吗?
原帖由 wongjj 於 2008-8-31 02:16 PM 發表

hihi queena~~ welcome back~~  i also want to drink ar....let me get 1 sin~~
甘开心要啤啤他啦!

我今日试煮新菜式。。。好好味
原帖由 chfong2 於 2008-8-31 02:15 PM 發表
原来你的老婆是。。。 哈哈哈
Chfong2  你七個老婆都唔夠  rr 一個 jj 女!
原帖由 queenalau 於 2008-8-31 02:15 PM 發表
我返来啦
饮紧啤酒庆祝jj女嫁rr呀
QUEENA  你拿到條裙咁高晒大比
原帖由 rrliew 於 2008-8-31 02:19 PM 發表
HEY,CH,I DONT LIKE JJ KA
all girls u oso love then...................
原帖由 queenalau 於 2008-8-31 14:18 發表

我帮你啦!!HONEY
THANKS 啊2
我返黎啦
原帖由 DOBI 於 2008-8-31 02:20 PM 發表
我一返嚟就見到咁搞笑.......笑死我呀
有奇母必有奇女.......
奇怪嘅奇
我都笑到爬地!  
RR~~
look at my jj's eyes....she is waiting u lei
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 DOBI 於 2008-8-31 14:22 發表
QUEENA  你拿到條裙咁高晒大比
给我看的