返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 02:30 AM 發表
嘩....時間亂晒既..........
本来是向小睡下。。。。。。。。。可是。。。。。。却。。。。。真的变成大睡了!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 qqbubu 於 2008-9-17 02:32 AM 發表
去我那里。。。
你那裡有冇獎金...??
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 02:32 AM 發表
咁鬼早訓............
你睡不着吗?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-17 02:33 AM 發表
本来是向小睡下。。。。。。。。。可是。。。。。。却。。。。。真的变成大睡了!
哈哈...如果明天眼訓...就唔好訓住...留返夜晚先訓...咁就唔會亂晒....
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-17 02:34 AM 發表
你睡不着吗?
不是呀...如果我上床...就一定訓得著...但未想訓住..........
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 02:32 AM 發表
咁鬼早訓............
好攰
原帖由 sos924 於 2008-9-17 02:34 AM 發表
好攰
超...咁你訓飽佢...
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 02:35 AM 發表
超...咁你訓飽佢...
妳都訓啊

夢中見..
原帖由 sos924 於 2008-9-17 02:39 AM 發表
妳都訓啊

夢中見..
得鬼閒見你...都未原諒你..........
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 02:34 AM 發表
不是呀...如果我上床...就一定訓得著...但未想訓住..........
如果累的话,就去睡咯!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-17 02:41 AM 發表
如果累的话,就去睡咯!
又未覺得眼訓....
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 02:39 AM 發表
你们搞什么飞机啊!为什么要生气龟龟呢?
原帖由 yiyianki 於 2008-9-17 02:39 AM 發表
哦~

咁good night了
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-17 02:42 AM 發表
你们搞什么飞机啊!为什么要生气龟龟呢?
太長篇了...你自己問龜龜吧...
原帖由 sos924 於 2008-9-17 02:44 AM 發表
哦~

咁good night了
拜...早抖........