返回列表 回復 發帖
在哪里有相睇吖?
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 edwin10 於 28/9/2008 10:40 發表

他骗你的。。。
big bro 果然是big bro 騙人有一手

....edwin b....which one is u ar
原帖由 wongjj 於 2008-9-28 14:44 發表

....edwin b....which one is u ar
i'm not in the pic la~~
tat is fake pic~~
dunno where he get it~
原帖由 wayne7 於 28/9/2008 15:49 發表

i'm not in the pic la~~
tat is fake pic~~
dunno where he get it~
.... ....bbb & i .....完全被騙了
原帖由 wongjj 於 2008-9-28 04:33 PM 發表

.... ....bbb & i .....完全被騙了
不然你以为 。。。
原帖由 wongjj 於 2008-9-28 02:44 PM 發表

你相信我!还是相信他们啊?
原帖由 edwin10 於 2008-9-28 12:05 AM 發表

你什麽屁 。。。
什么屁你讲?
骨人10 又變女仔了.
外星貓E生
hi hi 大家好吖

路過 頂一頂貼先
我又带了 devil75 (見習忍者) 加入破军

原帖由 1=1 於 2008-9-29 02:08 PM 發表
我又带了 devil75 (見習忍者) 加入破军

就知道是你。。。给你做军师是对的决定

今晚给你钱:onion02:
原帖由 hendytiu 於 28/9/2008 23:00 發表

你相信我!还是相信他们啊?
無所謂la~~i always support big bro~~ & all my family members
我来了,大家下午好啊~!^^
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 edwin10 於 29/9/2008 14:38 發表

就知道是你。。。给你做军师是对的决定

今晚给你钱
1=1好勁ar ~~破軍也越黎越勁
原帖由 yicno 於 29/9/2008 14:56 發表
我来了,大家下午好啊~!^^
hihi~~yicno~~