返回列表 回復 發帖
喔, rr 話係  在6300-6500﹍之內呢D數字都嬴, 唔係咩?
我唔掂啦。。我返四人帮度坐。。。
原帖由 manyiu 於 2008-9-29 11:10 AM 發表

如果佢破产, 我俾番佢囉! 你會唔會呀! 哈 哈!
上次才给回啦!他给我三十多万!我给回他五十万!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 11:12 AM 發表

manyiu
我要将josh踢入四人帮。。
好support..
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 11:14 AM 發表
去我那里坐坐吧!我哪里好静啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 11:14 AM 發表
y 唔掂???
Click & Earn Money -> http://cbclickbank.com/affiliate/?r=joshlier04
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-29 11:14 AM 發表
上次才给回啦!他给我三十多万!我给回他五十万!
dick dick 仔真係好兄弟! rr 錫哂你!
原帖由 manyiu 於 2008-9-29 11:13 發表
喔, rr 話係  在6300-6500﹍之內呢D數字都嬴, 唔係咩?
是6300,&6500
原帖由 manyiu 於 2008-9-29 11:20 發表

dick dick 仔真係好兄弟! rr 錫哂你!
我個個都錫

回應 tingx2 第 6316 篇文章

cu babi

回應 joshlier 第 6320 篇文章

沒有家族
請問我有無眼花,每帖三十萬?
原帖由 ahman1995 於 2008-9-29 11:36 發表
請問我有無眼花,每帖三十萬?
係6300帖同6500帖
6300帖~&~6500帖~每帖^^奖金^^TVB$30萬.......
原帖由 wongjj 於 2008-9-29 03:40 PM 發表
6300帖~&~6500帖~每帖^^奖金^^TVB$30萬.......
哈哈,,,,,,,我初初都以為係,,,,