返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-10-3 08:44 AM 發表

manyiu妳冧就好啦
千個萬咪.....(XXXX)呀
唔明 (XXXX) 乜意思呀!
原帖由 rrliew 於 2008-10-3 08:41 AM 發表

中學读了年半都未毕业 何来诗情写意
rr, 你中學用乜野語言教嫁? 馬來語 or 廣東話? 有冇英文學嫁?
原帖由 manyiu 於 2008-10-3 09:01 發表

rr, 你中學用乜野語言教嫁? 馬來語 or 廣東話? 有冇英文學嫁?
马来语,,,國语,
英文都有,
我每次都走英文堂架 一见到鸡腸甘 <<<<------架
原帖由 yicno 於 2008-10-3 08:58 發表
呵呵~其实小白讲得对!甘多份口少少唔紧要啦!不过靓姐出到声!就立刻去修改了!
扣分事少,等下又捉你去坐牢
原帖由 manyiu 於 2008-10-3 08:58 發表

唔明 (XXXX) 乜意思呀!
(XXXX)咪係之前你回复我...冧乜羅
原帖由 rrliew 於 2008-10-3 09:20 AM 發表

扣分事少,等下又捉你去坐牢
我有唔系闹粗口,又无同人吵架!应该唔会去到坐监甘大嚄呱~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-10-3 09:23 發表
我有唔系闹粗口,又无同人吵架!应该唔会去到坐监甘大嚄呱~!
我都吾知會吾會坐监架 我乱乱讲J
总之扣分或坐监都吾好啦
我例外 因为我係傻的 仲係只破左产的傻.....
boss~,nescafe satu
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-3 09:36 發表
boss~,nescafe satu
破产了没$$$买,nescafa
原帖由 rrliew 於 2008-10-3 09:38 AM 發表

有咩事啊?黎到呢度要放松嘛!点解啊?
原帖由 rrliew 於 2008-10-3 09:38 AM 發表

你又破产啦!唔怕啦你有甘多产破!我都想有甘多产破,破完又有
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-3 09:40 發表

有咩事啊?黎到呢度要放松嘛!点解啊?
我都想放松
nicnic 世事难料啊
原帖由 rrliew 於 2008-10-3 09:45 AM 發表

我都想放松
nicnic 世事难料啊
话虽如此~,不过要咬紧压根啊
原帖由 yicno 於 2008-10-3 09:42 AM 發表
你都好有水啵
原帖由 yicno 於 2008-10-3 09:42 發表
你过嗮D $$$ 比我,可以破产啦