返回列表 回復 發帖
原帖由 sweet_cherie 於 2008-10-25 03:46 PM 發表
玩完破產玩禁言, 玩完禁言玩生病!!
佢有好多新花欵

回應 DOBI 第 7996 篇文章

hi..DoBi..
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 DOBI 於 2008-10-25 02:47 PM 發表
你哋知唔知佢セ病吖
我就知呢 佢有禁言後唯症  
DOBI, 佢唔覺意食左一瓶毒藥呀! 你睇番前一頁呀! 哈!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
鴨仔, 你明天仲唔好番, 唔比你有#8架!!!
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
anyone here?
~My wishes Over The Airspace~
原帖由 sys_kent 於 2008-10-25 06:53 PM 發表
anyone here?
ya
我是顶档的~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
还没好吗
原帖由 pjchui 於 2008-10-25 11:41 PM 發表
还没好吗
梗係未啦! 佢好似中左眼訓毒呀!
原帖由 manyiu 於 2008-10-26 04:48 AM 發表

梗係未啦! 佢好似中左眼訓毒呀!
那不是很好吗?可以多多休息啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 dicksonkhan 第 8004 篇文章

why u up so early?
死得未呀
Hi rr, and everyone !
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 boy12 於 2008-10-26 06:03 AM 發表
Hi rr, and everyone !
G伯伯&BOYBOY冇去街咩
原帖由 Geai 於 2008-10-26 06:01 AM 發表
why u up so early?
我又被那些马来猪唱歌吵醒啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 DOBI 於 2008-10-26 06:06 發表

G伯伯&BOYBOY冇去街咩  
I'm going out soon for dinner !!
I thought u should go out with jj everyday !!  Why u still here ?  
~ boyboy 俱乐部 ~