返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-10-30 11:01 AM 發表

你当然开心啦 又中了
fattyteo 2008-10-30 11:00TVB 199998 元積分轉出  
哈哈哈哈哈~~
这样也行咯~~
啦啦啦啦~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
RR你又想派晒D錢之後潛水呀.......
唔好啦....... 冇人陪我玩架嘞
原帖由 kitty@08 於 2008-10-30 11:03 AM 發表

pagi cakap not mood sekarang win money say good mood
希望你今天好運O。。i want relax for a minute..u playlah..i love u...friend.
女人的心情很容易变的咯~~
嗯~~
好好的休息吧~~
爱你噢~~
原帖由 DOBI 於 30/10/2008 11:04 發表
dobi~~rr keep asking me where u r........
原帖由 DOBI 於 2008-10-30 11:04 AM 發表
u dinner jor meh ar ?
原帖由 wongjj 於 2008-10-30 11:06 AM 發表

dobi~~rr keep asking me where u r........
瞓咗覺呀........同大牛...............
原帖由 Geai 於 2008-10-30 11:06 AM 發表

算叫食咗啦.......冇胃口呀
原帖由 DOBI 於 2008-10-30 11:10 AM 發表

为什么这样说呢?
很累吗?
原帖由 Geai 於 30/10/2008 11:06 發表

pls go to ur family post take a look sin la
原帖由 DOBI 於 30/10/2008 11:10 發表

congrats ar~~~

u r not 大胃王anymore
原帖由 fattyteo 於 30/10/2008 11:12 發表

为什么这样说呢?
很累吗?
thanks~~fatty~~
原帖由 DOBI 於 2008-10-30 11:04 發表
DOBI I MISS U
RR DONT GO
KISS KISS LA
原帖由 fattyteo 於 2008-10-30 11:12 AM 發表

为什么这样说呢?
很累吗?
之前冇心有
原帖由 DOBI 於 2008-10-30 11:18 發表

之前冇心有  
冇乜Q心啊
原帖由 wongjj 於 2008-10-30 11:14 AM 發表

thanks~~fatty~~
不客气噢~~