返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 03:57 PM 發表

我一早就知啦..........HILLSSSSSSS屎哥
你无去街咩?
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 04:00 PM 發表

你无去街咩?
我而加係12:05AM......就瞓先真呀
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 03:57 PM 發表
靓女你好,又黎啦
hi, nicnic, 唔好骄呀! 骄過龍, 唔得人鍾意嫁!
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 04:01 PM 發表

喺啵,甘仲唔训?
原帖由 manyiu 於 2008-11-2 04:01 PM 發表

hi, nicnic, 唔好骄呀! 骄過龍, 唔得人鍾意嫁!
反正我都无人爱喇~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
衰 rr , 攪個死帖出黎, 係咪想咒我地呀? 快D糾正>叫 "長命帖"
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 04:04 PM 發表

反正我都无人爱喇~476024
RICKY教你冇女飲酒呀...
:onion02: 咁似RICKY嘅
原帖由 manyiu 於 2008-11-2 04:06 PM 發表
衰 rr , 攪個死帖出黎, 係咪想咒我地呀? 快D糾正>叫 "長命帖" 476025
不如叫沉底帖咯~
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 04:04 PM 發表

反正我都无人爱喇~476024
唔洗擔心, 屋企人一定愛你嫁!
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 04:06 PM 發表

RICKY教你冇女飲酒呀...
:onion02: 咁似RICKY嘅  
喺咩?我唔知啵~
原帖由 manyiu 於 2008-11-2 04:08 PM 發表

唔洗擔心, 屋企人一定愛你嫁! 476026
佢得隻毛毛狗咋.....仲係舊女友掉底比佢架 死未
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 04:01 PM 發表

DOBI, 你較左慢鐘啦? 我而家要去改時間啦!
原帖由 manyiu 於 2008-11-2 04:08 PM 發表

唔洗擔心, 屋企人一定愛你嫁! 476026
哩D梗喺~
原帖由 DOBI 於 2008-11-2 04:11 PM 發表

佢得隻毛毛狗咋.....仲係舊女友掉底比佢架 死未  
Really? What a pity!
原帖由 manyiu 於 2008-11-2 04:12 PM 發表

DOBI, 你較左慢鐘啦? 我而家要去改時間啦! 476028
我日日慢一個鈡都得呀.........