返回列表 回復 發帖
原帖由 lhy92725 於 2009-1-31 11:46 AM 發表
动物乐园开PRATY喔
是畜牲乐园不是动物乐园
原帖由 rrliew 於 2009-1-31 11:48 AM 發表

發恶夢就有
一定會
外星貓E生
原帖由 rrliew 於 2009-1-31 11:49 AM 發表

是畜牲乐园不是动物乐园
得你一隻, 好嘢
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2009-1-31 11:50 AM 發表

得你一隻, 好嘢
呢只叫乜野啊
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-1-31 11:52 AM 發表

呢只叫乜野啊
你呢個叫 貓骨! 唔可以小氣嬲嫁! 給 哈!
原帖由 manyiu 於 2009-1-31 01:10 PM 發表

你呢個叫 貓骨! 唔可以小氣嬲嫁! 給 哈!
好似悟关我呢只骨猫事喔
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-1-31 01:32 PM 發表

好似悟关我呢只骨猫事喔
係呀! 貓骨, 你住果度D人講普通多 or 廣東話多呀? 可以放將我地 祖國 d風土人情相俾我睇呀?
原帖由 manyiu 於 2009-1-31 01:52 PM 發表

係呀! 貓骨, 你住果度D人講普通多 or 廣東話多呀? 可以放將我地 祖國 d風土人情相俾我睇呀?
我住呢度全部讲广东话的,当然都有外地人黎打工,都有讲普通话
至于风土人情的相,我好少去旅游,所以就无咩呢方面的相啦,如果你想要,其实网上都可以搜索到,有D论坛有D旅游版快的,就有人将类似的相摆上来啦
條骨都無佐lu
原帖由 lhy92725 於 2009-1-31 02:00 PM 發表

我住呢度全部讲广东话的,当然都有外地人黎打工,都有讲普通话
至于风土人情的相,我好少去旅游,所以就无咩呢方面的相啦,如果你想要,其实网上都可以搜索到,有D论坛有D旅游版快的,就有人将类似的相摆上来啦 ...
你附近D茶餐廳, 公園, 火車站, 巴車站....咪係囉! 你住係廣州?加拿大D巴士站 有遮蓋, 係 Galgary 或者 凍d省份, 仲有門添呀!(因為落雪同好凍關係)
原帖由 manyiu 於 2009-1-31 02:13 PM 發表

你附近D茶餐廳, 公園, 火車站, 巴車站....咪係囉! 你住係廣州?加拿大D巴士站 有遮蓋, 係 Galgary 或者 凍d省份, 仲有門添呀!(因為落雪同好凍關係) ...
系啊,我住广州啊,原来你想要睇呢D相啊,甘我要想想办法影先得咯,平时成日见住就无点留意咯
加拿大落雪冻,其实广州如果落雨就好冻啦,你未黎过中国玩啊?
條骨都無佐lu
原帖由 rrliew 於 2009-1-31 12:25 AM 發表

放了就好
你 blur 什么 两天了你还是放这个 ICON
幸福ღ国度
原帖由 lhy92725 於 2009-1-31 02:22 PM 發表

系啊,我住广州啊,原来你想要睇呢D相啊,甘我要想想办法影先得咯,平时成日见住就无点留意咯
加拿大落雪冻,其实广州如果落雨就好冻啦,你未黎过中国玩啊? ...
幾歲大 果時去過广州一次! 冇乜印像啦! 所以我好想知到D而家點樣囉!
原帖由 kitty@08 於 2009-1-31 02:46 PM 發表

你 blur 什么 两天了你还是放这个 ICON
Hi, Kitty 你好!
原帖由 manyiu 於 2009-1-31 03:40 PM 發表

Hi, Kitty 你好!
manyiu 你好,我在上面打怪
幸福ღ国度
返黎灌下水