返回列表 回復 發帖
原帖由 rrliew 於 2008-7-26 11:22 AM 發表
YAM YAM 收左$仲吾唱歌
ayam雖然love$$$$$$$$$$$, 但呢D係入會費用, 唔要得~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-26 11:20 發表

当我透明..........
唔係呀!通常我喜歡一個人,首先會当她透明,所以........
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
千其唔好貪心
忍忍忍!!!!
原帖由 假書僮 於 2008-7-26 11:27 AM 發表
唔係呀!通常我喜歡一個人,首先會当她透明,所以........
下次我当你透明......................
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-26 11:26 發表

ayam雖然love$$$$$$$$$$$, 但呢D係入會費用, 唔要得~
呢啲唔係入會費,係我對你嘅愛慕
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-26 11:28 AM 發表
忍忍忍!!!!
不好咁啊....big bro会扣分架................
原帖由 假書僮 於 2008-7-26 11:29 AM 發表
呢啲唔係入會費,係我對你嘅愛慕
我有份...
原帖由 假書僮 於 2008-7-26 11:27 AM 發表
屎桶佬LOVES MICKEY~~
原帖由 假書僮 於 2008-7-26 11:24 發表
等我足球派彩,我過給你
幾多呀
$388888
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-26 11:28 發表

下次我当你透明......................
咁,你是否應承做龍頭呀嫂
原帖由 rrliew 於 2008-7-26 11:30 發表

幾多呀
$388888
yes
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-26 11:29 發表

yam yam 又勾老
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-26 11:29 AM 發表

大字报....
原帖由 假書僮 於 2008-7-26 11:30 AM 發表
咁,你是否應承做龍頭呀嫂
你有咗sweet ayam架