返回列表 回復 發帖
原帖由 raytian 於 2008-7-10 10:37 PM 發表

355754''没听说过的,,他们很低调哦~不像你跟kaka
他地低调?系我搂度姨噎。。。阿大他地全部知。。。他地日日msn都仲话唔熟。。。
原帖由 yng 於 2008-7-10 10:41 PM 發表

他地低调?系我搂度姨噎。。。阿大他地全部知。。。他地日日msn都仲话唔熟。。。
''废兄真是深藏不露啊~祝贺他们咯~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2008-7-10 10:44 PM 發表

355756''废兄真是深藏不露啊~祝贺他们咯~355757
他地两个又一齐闪佐。。。。 两个一齐要休息。。。
原帖由 yng 於 2008-7-10 10:33 PM 發表

健仔你讲咩啊? 预佐。。。浸落水既时候实揾埋你。。。
梗要预埋我, 我要做你落水仪式见证人呀!
原帖由 cck_my 於 2008-7-10 10:48 PM 發表

到时我实拉埋你入水。。。。一起做亡命。。。咩咩。。。
哗。。搞咩7国咁乱既。。?

回復 2706# 的帖子

咩咩呀? 你屎就好啦, 仲拖我落水!
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-10 10:54 PM 發表
哗。。搞咩7国咁乱既。。?
健仔好想变装系猪笼入面既落水鸭。。。我帮下他姐。。。
原帖由 cck_my 於 2008-7-10 10:58 PM 發表
咩咩呀? 你屎就好啦, 仲拖我落水!
落水鸭。。。。齐齐浸猪笼。。。

回復 2710# 的帖子

睇黎青山, 红毛丹岩你去, 你自己选择要边间!
原帖由 cck_my 於 2008-7-10 11:21 PM 發表
睇黎青山, 红毛丹岩你去, 你自己选择要边间!
系咪吃得咖。。。红毛丹。。。我钟意。。。请埋你吃。。。
原帖由 cck_my 於 2008-7-10 14:48 發表

兄弟..我5系度幫下我愛人,,,話曬我地系老死,,,,我要發奮做人...可能小上泥...系我老友幫下我
原帖由 yng 於 2008-7-10 15:03 發表

落水鸭。。。。齐齐浸猪笼。。。
愛人辛苦你..多謝你不離不..棄..等我个病好轉我馬上找你

回復 2714# 的帖子

你做人姑仔就撐下你呀嫂
大家早!!!