返回列表 回復 發帖

回應 chinchiu2004 第 3493 篇文章

等楼主回来答你...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 chinchiu2004 第 3493 篇文章

哗!你甘问我。。。想我点答你呀?甘你又有无试过呃?

回應 mickeybblim 第 3494 篇文章

米奇,人地可能系问你。。。你就抛个波俾我。。。

回應 mickeybblim 第 3482 篇文章

系呀。。。我哥黎咖。。。33岁,未婚,未有女友。有无兴趣 ?

回應 cammy8080 第 3484 篇文章

唔好意思而家先睇到你既帖。。。你训佐未呀?
原帖由 yng 於 2008-8-5 07:22 PM 發表
系呀。。。我哥黎咖。。。33岁,未婚,未有女友。有无兴趣 ?
没啊。。没啊。。你唔使同他讲啦。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 yng 於 2008-8-5 07:22 PM 發表
我睇咗张相了。。

回應 wk.hoo 第 3486 篇文章

二哥你唔洗甘紧张。。。米奇要硬你。。。哈哈。。。
原帖由 yng 於 2008-8-5 07:24 PM 發表
是咩。。唔知喎。。她都没讲过。。

回應 mickeybblim 第 3487 篇文章

米奇讲反话。。。
原帖由 yng 於 2008-8-5 07:26 PM 發表
米奇讲反话。。。
你咪去问小米奇咯。。我问点知喎。。
嫂嫂, 好耐无黎探你喇, 有掛住老友吗?
原帖由 yng 於 2008-8-5 07:21 PM 發表
米奇,人地可能系问你。。。你就抛个波俾我。。。
我没啊..不识答啊...
是啊..亲生哥哥吗
原帖由 yng 於 2008-8-5 07:24 PM 發表
你讲错咗啦...