返回列表 回復 發帖
顶~琴晚饮鬼醉左~
今朝先知道港人肯菲律宾被绑架了~
睇翻D视频,果D咁噶扑街菲律宾差佬,一个二个都系怕死鬼~
靠果D扑街啊,真系猪乸都识上树啦~
欢迎光临《广东吹水专区》
早晨。bra少!!!
果幾個團友一心念住去玩,點知發生咁嘅悲劇
希望佢地D家屬可以盡快辦領手續將佢地遺體運返香港等佢地可以早D安息喇
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
借地祗是借刀殺人滅口, 驚個槍手爆料, 要港人陪死.
外星貓E生
早晨。bra少!!!
果幾個團友一心念住去玩,點知發生咁嘅悲劇
希望佢地D家屬可以盡快辦領手續將佢地遺體運返香港等佢地可以早D安息喇 ...
真爱难求 發表於 2010-8-24 11:28 AM
我转微博的~
@蕭若元:挟持人质的基本上是一个傻枪手,因为任何正常人都不会相信之后真正复职,但偏偏这个儍枪手又遇上一班傻警察和傻总统,若在其它地方,枪手多次无遮无掩站在车门前,早被狙击手射击了几千次。另外不得不提的是,今次事件中的香港人表现得出常冷静、有尊严和勇敢,据闻枪手最终还是被车内的港人杀死的。

杯具咯
借地祗是借刀殺人滅口, 驚個槍手爆料, 要港人陪死.
CC517 發表於 2010-8-24 12:24 PM
唉~
菲律宾D怕死警察
广..!!
广东人..哈哈哈哈哈哈入黎了!!
HanaC 發表於 2010-8-24 03:43 PM
欢迎欢迎~
我转微博的~
@蕭若元http://timg.sjs.sinajs.cn/t3/style/images/common/transparent.gif:挟持人质的基本上是一个傻枪手,因为任何正常人都不会相信之后真正复职,但偏偏这个儍枪手又遇上一班傻警察和傻总统,若 ...
bra少 發表於 2010-8-24 01:38 PM
唔知係唔係俾我感染佐咧?
唔知係唔係俾我感染佐咧?
sjr86 發表於 2010-8-24 07:19 PM
你米傻猪啦~
哈哈
佢系傻仔黎架
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
佢系傻仔黎架
真爱难求 發表於 2010-8-24 11:46 PM
晴晴我同你倒数啊!