返回列表 回復 發帖

回復 #1845 ljw1982 的帖子

哎呀和。。。我申请做acmilan。。。
点算?
原帖由 wlt1110 於 2008-1-17 09:23 PM 發表
哎呀和。。。我申请做acmilan。。。
点算?
不要紧啦!:014: :onion14:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 09:16 PM 發表

那你就来做JUVE的球迷啦!
我都想申請做足球區版主...想問有冇邊區有空缺...?

回復 #1847 ljw1982 的帖子

你收埋我入会啦。。。heee
原帖由 洛仔 於 2008-1-17 09:38 PM 發表

那就看你在哪一区比较活跃啦!不过曼联就不能啦!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 09:40 PM 發表

那就看你在哪一区比较活跃啦!不过曼联就不能啦!
我區區都咁活躍wor...
原帖由 洛仔 於 2008-1-17 09:38 PM 發表

有空位...不过无你份....哈哈.....
原帖由 wlt1110 於 2008-1-17 09:40 PM 發表
你收埋我入会啦。。。heee
那你就要退出米兰的球迷啦!才可以成为斑马迷啊!:024:
原帖由 洛仔 於 2008-1-17 09:41 PM 發表

我區區都咁活躍wor...
哈哈哈!那你就要选一个啦!:onion31:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 09:48 PM 發表

我都5知邊區有位or 邊區需要人...:019:
原帖由 洛仔 於 2008-1-17 09:49 PM 發表

我都5知邊區有位or 邊區需要人...:019:
那你就要看那一边没有版主啦!:024:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 09:48 PM 發表

杰少....点解无罗马喀??? 罗马假假地都排紧第二名啦....仲有啊...D历史背景都几厉害喀...又多球星...:024:
原帖由 crashersus 於 2008-1-17 09:52 PM 發表

杰少....点解无罗马喀??? 罗马假假地都排紧第二名啦....仲有啊...D历史背景都几厉害喀...又多球星...:024:
哈哈哈!这个麻!:019: :019: 不要问我啦!如果你要的话呢!你去找ed兄啦!:024:
原帖由 ljw1982 於 2008-1-17 09:56 PM 發表

哈哈哈!这个麻!:019: :019: 不要问我啦!如果你要的话呢!你去找ed兄啦!:024:
你今日食錯火藥...?
原帖由 洛仔 於 2008-1-17 09:57 PM 發表

你今日食錯火藥...?
因为没什么人来JUVE那边发贴啊!:024: