返回列表 回復 發帖

回復 #2775 ljw1982 的帖子

你係孤单的斑馬王子

我係忙碌的骨幹成員
:onion05: :onion05: :onion05:
你 又 忙 什 么 啊 !
原帖由 ljw1982 於 2008-3-14 11:59 PM 發表
你 又 忙 什 么 啊 !
忙反工啊:019:

唔好成日收埋把刀LA  因住吉親自己啊
原帖由 ~嘉~ 於 2008-3-15 12:02 AM 發表

忙反工啊:019:

唔好成日收埋把刀LA  因住吉親自己啊
哈 哈 哈 ! 不 会 的 !
那 你 有 时 间 就 要 上 来 啦 !
原帖由 ljw1982 於 2008-3-15 12:07 AM 發表

哈 哈 哈 ! 不 会 的 !
那 你 有 时 间 就 要 上 来 啦 !
你...出街會唔會成日拿住把刀架...我覺得會
原帖由 ~嘉~ 於 2008-3-15 12:14 AM 發表

你...出街會唔會成日拿住把刀架...我覺得會
出 街 拿 刀 做 什 么 啊 !
会 被 捉 的 啊 !
原帖由 ljw1982 於 2008-3-15 12:18 AM 發表

出 街 拿 刀 做 什 么 啊 !
会 被 捉 的 啊 !
揸住把刀出街,收埋係後面

一見到條街有人就攞刀要脅佢地上曼迷區
原帖由 ~嘉~ 於 2008-3-15 12:22 AM 發表

揸住把刀出街,收埋係後面

一見到條街有人就攞刀要脅佢地上曼迷區
哈 哈 哈 ! 如 果 这 样 的 话 ! 你 就 要 来 JAIL 探 望 我 啦 !
贏打比郡幾多球好? :onion14:
那 当 然 是 9-0 啦 !
R10, T32, R7 三 位 一 起 戴 帽 啊 ! :014:
杰少,曼联三尖客一起戴帽啊!!!
我都几赞成!!:onion14:
拭目以待吧!
原帖由 wlt1110 於 2008-3-15 10:24 AM 發表
杰少,曼联三尖客一起戴帽啊!!!
我都几赞成!!:onion14:
拭目以待吧!
那 当 然 啦 ! 哈 哈 哈 ! :014: :014:
这 是 一 个 好 机 会 啦 !
原帖由 ljw1982 於 2008-3-15 11:10 AM 發表

那 当 然 啦 ! 哈 哈 哈 ! :014: :014:
这 是 一 个 好 机 会 啦 !
今晚有看球吗?

~回復 #2785 ljw1982 的帖子~ 回復 #2786 wlt1110 的帖子~

你地好大貪

原帖由 wlt1110 於 2008-3-15 11:34 AM 發表

今晚有看球吗?
没 有 啊 ! 今 晚 我 有 约 会 啊 !
我 应 该 是 下 半 场 的 时 候 才 回 来 啊 !
那 上 半 场 就 靠 你 们 啦 !