返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2008-3-18 07:56 AM 發表

好 久 没 有 看 到 你 啦 ! :024:
跑 到 哪 里 去 啦 ! :024:
无去边啦...系最近忙D啦...搵食艰难啊...啊细...

拖到手仔未啊??:014:
原帖由 crashersus 於 2008-3-18 09:37 AM 發表

无去边啦...系最近忙D啦...搵食艰难啊...啊细...

拖到手仔未啊??:014:
是 woh! 最 近 你 做 老 板 啦 !
记 得 给 我 打 折 啊 !
原帖由 ljw1982 於 2008-3-18 01:29 PM 發表

是 woh! 最 近 你 做 老 板 啦 !
记 得 给 我 打 折 啊 !
我果D...佬细仔, 仲系要果D 5洗出面既添.....哈哈...打折啊...等真系你来帮亲先讲啦....
原帖由 crashersus 於 2008-3-18 03:55 PM 發表

我果D...佬细仔, 仲系要果D 5洗出面既添.....哈哈...打折啊...等真系你来帮亲先讲啦....
那 你 的 店 在 哪 里 啊 !
我又浦头啦
明晚有谁看球?
原帖由 ljw1982 於 2008-3-18 10:46 PM 發表

那 你 的 店 在 哪 里 啊 !
未决定.....仲倾紧....:014: :019: :019:
原帖由 wlt1110 於 2008-3-18 11:57 PM 發表
我又浦头啦
明晚有谁看球?
i think i will watch it tonight ar..
how about you??
原帖由 ljw1982 於 2008-3-19 08:04 AM 發表

i think i will watch it tonight ar..
how about you??
一定看,因为星期四是假期!
原帖由 wlt1110 於 2008-3-19 08:55 AM 發表

一定看,因为星期四是假期!
我 就 没 有 假 期 啦 ! 我 还 是 要 做 工 啊 ! :019:
原帖由 ljw1982 於 2008-3-19 01:17 PM 發表

我 就 没 有 假 期 啦 ! 我 还 是 要 做 工 啊 ! :019:
me too
我 们 一 起 开 工 啦 ! :onion14:
那需要你们精神上支持!
哈哈。。要工作都要看啦。。因为过了今晚就可以抛离其他对手了。。。:onion14:
我听都放假...一阵都会睇...
原帖由 crashersus 於 2008-3-20 02:25 AM 發表
我听都放假...一阵都会睇...
又 讲 会 上 来 ! :024:
不 见 人 ! :024: