返回列表 回復 發帖
原帖由 soon1012 於 2008-3-20 01:09 AM 發表
哈哈。。要工作都要看啦。。因为过了今晚就可以抛离其他对手了。。。:onion14:
已 经 抛 离 阿 记 啦 !
C 罗 已 经 进 在 联 赛 进 24 球 啦 ! :014:
潜水太耐,出嚟透透气
原帖由 rivaldoliu 於 2008-3-20 09:52 AM 發表
潜水太耐,出嚟透透气
潜完水一出来就带旺曼联赢波!!!:onion14:
原帖由 wlt1110 於 2008-3-20 12:17 PM 發表

潜完水一出来就带旺曼联赢波!!!:onion14:
最近返工比较忙,好少返嚟蒲了
星期六睇完打比其实都有D担心
不过今日呢场胜利为周末对阵利物浦打下了一支强心针
过埋利物浦,曼联今年的冠军就比较稳阵了
足总杯的出局,虽然令到曼联唔可以重温99年的三冠美梦
但係对于曼联争夺联赛、欧冠的双冠反而係有利的,毕竟曼联缺少一个中锋,两边边位都没足够实力的后备(我的加利,接近1年了……)。与其好似上年咁,最后时刻打到残塞,失去欧联and足总杯,不如稳妥咁保住欧联and联赛。
今年曼联的足总杯之路都比较变态,一直都係对阵超联球队,强烈怀疑英足总係唔係做咗手脚……
下季随着年轻球员的进一步成熟,再加上关键位置补强,老将giggs、史高斯、云达沙、加利贡献埋自己最后一分力量,曼联争夺三冠将更加有底气。
旧年1冠,今年2冠,下年就3冠啦,哈哈!

回復 #2821 ljw1982 的帖子

哈哈。。。。今季不懂他还可以进多少球呢。。。希望他能继续下去啦。。。

回復 #2825 soon1012 的帖子

起码入多十粒:onion14:
原帖由 我系一督屎 於 2008-3-20 03:54 PM 發表
起码入多十粒:onion14:
今季真係好犀利:onion14:
你地有冇偷懶
:onion14: good evening ar 各 位 !
原帖由 HIDE 於 2008-3-21 04:45 PM 發表
你地有冇偷懶
有偷懶
原帖由 ljw1982 於 2008-3-21 06:02 PM 發表
:onion14: good evening ar 各 位 !
good evening杰少
你 也 很 忙 woh!
原帖由 ljw1982 於 2008-3-21 06:29 PM 發表
你 也 很 忙 woh!
你也是ar
初来冠军队俱乐部报到!

回復 #2834 cck_my 的帖子

以后多点上来啦!!!