返回列表 回復 發帖
原帖由 海盜 於 2008-5-14 02:05 PM 發表
喵囡, 但係我襯空檔去左另外d壇度作故仔喎!
哈哈...岩岩有靈感到! 嘿~:onion14:
(一陣去食完飯 返黎有時間先作過)

靚姐,
做咩要係狐狸先生呢? :014:

嘉嘉, 我以後叫你狐狸...哈哈 ...
你又帮手屈??

回復 #296 喵喵囡囡 的帖子

即日來回甘趕, 甘不如唔好去=.=

哈哈...我唔鐘意一日用左幾個鐘時間黎搭車, 5份1時間都係車裡面渡過甘... (痛苦) :019:
奸人當盜~NOTHING IS IMPOSSIBLE!!
係呀, 靚姐, 佢成日幫我改名, 我都幫佢改下名, 甘先公平!!:onion05:
原帖由 海盜 於 2008-5-14 02:05 PM 發表

靚姐,

唔準
✔ ✘吊詭..
原帖由 vwwo 於 2008-5-14 01:48 PM 發表

系我屈拒系架!!:014:
誰人逼我  屈我辱我
✔ ✘吊詭..
原帖由 海盜 於 2008-5-14 02:07 PM 發表
係呀, 靚姐, 佢成日幫我改名, 我都幫佢改下名, 甘先公平!!:onion05:
我以後叫你 M
✔ ✘吊詭..
原帖由 海盜 於 2008-5-13 10:05 PM 發表

靚姐,

哈哈...甘邊個係狐精呀. :onion10:
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-14 02:12 PM 發表

誰人逼我  屈我辱我
你家阵唱歌都无用啦,学接受喇!
狐狸先生

回復 #308 vwwo 的帖子

唔接受得唔得ar
✔ ✘吊詭..
=.= 太過份喇, 嘉...
你對住靚姐同對住我係兩個態度...:onion31:

哼!!

算數~唔理你!

回復 #310 海盜 的帖子

邊係呢

個個靚女我都咁錫
✔ ✘吊詭..
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-14 02:18 PM 發表
唔接受得唔得ar
嘉嘉=狐狸精!!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 海盜 於 2008-5-14 02:07 PM 發表
即日來回甘趕, 甘不如唔好去=.=

哈哈...我唔鐘意一日用左幾個鐘時間黎搭車, 5份1時間都係車裡面渡過甘... (痛苦) :019:
就系啊!!!所以我米唔想跟佢地去囖!

回復 #312 喵喵囡囡 的帖子

我係狐狸先生

咁狐狸精呢個位捨你其誰?
✔ ✘吊詭..
原帖由 海盜 於 2008-5-14 02:21 PM 發表
=.= 太過份喇, 嘉...
你對住靚姐同對住我係兩個態度...:onion31:

哼!!

算數~唔理你!
船长~~~边個虾你咁衰!!

我帮你手~~