返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-6-8 01:39 AM 發表

我通常都系慢慢同拒分析。。。。
分析有鬼用咩,米当你唱歌仔!!那D真实个案给她看!等她知道出面发生的咩事,不好宠坏她!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-8 01:40 AM 發表

新闻纸都日日新鲜话D靓仔靓女问题啦!!
你又黎吓我~~~~
原帖由 huey23 於 2008-6-8 01:42 AM 發表
给老公看到吃醋的
呢样就从未惊过!!
原帖由 vwwo 於 2008-6-8 01:41 AM 發表

鸡精,识你甘耐都唔知你识讲人话架!!
我爱你~~~
不好意思,我D优点给人发现了好耐没你份!!
~~任逍遥~~

回復 #3773 vwwo 的帖子

:onion14: 看得出~还保养的很好~
得空就赐教下我拉:014:
原帖由 posman 於 2008-6-8 01:42 AM 發表

分析有鬼用咩,米当你唱歌仔!!那D真实个案给她看!等她知道出面发生的咩事,不好宠坏她!
有架,有架,我讲亲既都会俾拒睇D真实个案架!
原帖由 posman 於 2008-6-8 01:44 AM 發表

不好意思,我D优点给人发现了好耐没你份!!
一时唔偷鸡,就走去做保长~~~

回復 #3779 vwwo 的帖子

通常做子女的听过就算啦
因为不听的话阿妈会一直。。。。。:019:
原帖由 huey23 於 2008-6-8 01:44 AM 發表
:onion14: 看得出~还保养的很好~
得空就赐教下我拉:014:
赐教就唔敢讲,交流下都得既!
原帖由 vwwo 於 2008-6-8 01:43 AM 發表

你又黎吓我~~~~
洗我吓你,你米自己看啦!!乜乜小姐离家出走,乜乜小姐未婚大肚,乜乜小姐给人轮大米..........
~~任逍遥~~
原帖由 huey23 於 2008-6-8 01:48 AM 發表
通常做子女的听过就算啦
因为不听的话阿妈会一直。。。。。:019:
我已经尽量用D好IN既语气同拒讲。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-6-8 01:47 AM 發表

一时唔偷鸡,就走去做保长~~~
我D好野不是个个都会欣赏.但总会有人看得顺眼!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-8 01:37 AM 發表

嘩!甘会给雷劈喔!!靓姐D品种应该差不得去边!
好似她妈品种嘛早嫁咯
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 posman 於 2008-6-8 01:48 AM 發表

洗我吓你,你米自己看啦!!乜乜小姐离家出走,乜乜小姐未婚大肚,乜乜小姐给人轮大米..........
唔好再讲啦~~~~

回復 #3786 kingworld 的帖子

你又知早嫁