返回列表 回復 發帖

回復 #4178 cammy8080 的帖子

好小系手腕..多數手背咼D血5流暢有乳血未有小小種甪暖毛巾富下

回復 #4173 cammy8080 的帖子

哇,真係咁大劑,你應該係之前咁夜訓,又飲酒先會咁啦
你唔好灰心呀,只要有信心先可以好快咁好返嫁馬
你咁精靈可愛,一定會好快好返嫁:onion31:
好啦,唔好林咁多,快D上床訓,E個POST你唔准睇住,等訓醒先比睇

迷之聲:唔睇過又點知唔比睇呢- -"
ROY:你死開,唔好阻住人訓呀
http://www.tvbnow.com/thread-389122-1-1.html
為哲區成立與否投票

回復 #4183 roy3067 的帖子

你仲出声??!!
入谷温人
原帖由 roy3067 於 2008/6/10 08:18 發表
好啦,唔好林咁多,快D上床訓,E個POST你唔准睇住,等訓醒先比睇

迷之聲:唔睇過又點知唔比睇 ...
佢系3哥个場
原帖由 cammy8080 於 2008/6/10 08:25 發表
瞓嘞~!BYE~~!
早头衰野...
原帖由 roy3067 於 2008/6/10 08:18 發表

迷之聲:唔睇過又點知唔比睇 ...
衰人死左去邊

回復 #4186 cammy8080 的帖子

要多休息啦, 保重身子要紧啊!

回復 #4188 kakaka1668888 的帖子

夜鬼无开档! 唔知闪鬼佐去边?
原帖由 cammy8080 於 2008-6-10 03:07 AM 發表
kaka我個胃劇痛呀~!唔講住,遲d再找你.
小心身體~
原帖由 cck_my 於 2008-6-10 06:23 PM 發表
夜鬼无开档! 唔知闪鬼佐去边?
Right here~~~~

回復 #4192 sys_kent 的帖子

你在咩地方啊?

回復 #4193 cck_my 的帖子

UK,,,,,,is only 11 42am right now

回復 #4194 sys_kent 的帖子

I know you are in UK, i mean which part of UK?

回復 #4195 cck_my 的帖子

UK-Northampton.............so boreing
鸡肠既.......:019:
入谷温人